Carrick bízik Cleverleyben

Michael Carrick meggyõzõdése, hogy ha Tom Cleverley elegendõ játéklehetõséget kap az idény során, szárnyalni fog.


A fiatal középpályás a tavalyi szezon kezdetekor is remekül játszott, mígnem lesérült a Bolton ellen, megszakítva ezzel fejlõdését. Idén viszont ott folytatja, ahol abbahagyta, mind az Everton mind a Fulham ellen is biztos pontja volt a középpályának.


Michael Carrick - aki a védelem közepén szerepelt az elsõ két mérkõzésen - úgy érzi, Cleverley minden meccsen tanul és fejlõdik, így válva értékes részévé a csapatnak.

 

"Megvan a tehetsége és a képességei is, ezt mindannyian láthattuk" - nyilatkozta Carrick.
 

"Nagyon jól kezeli a nyomást, ami minden mérkõzésen nehezedik rá, efelõl aggodalomra semmi ok."
 

"Ez mind annak köszönhetõ, hogy a lehetõ legmagasabb színvonalon játszunk. A munka további része, hogy ezt egyenletesen tudjuk tartani. Minél többet játszik, annál több tapasztalatot szerez, így fog egyre jobb játékossá válni."

 

 

"Õ egy rettentõ okos futballista, remekül lát a pályán. Nagy érvágás volt, mikor tavaly lesérült és nélkülöznünk kellett, mert már abban a szezonban is remekül játszott."
 

"Sokat tud hozzáadni a játékhoz a középpályán, ahogy minden középpályásunk. Ez az egyik elõnye a középpályánknak, mindannyian egy kicsit különbözünk, így az edzõnek megvan a lehetõsége, hogy úgy formálja a csapatot, ahogy az szerinte a legmegfelelõbb, ráadásul ezáltal egy egészséges versenyszellem is kialakul."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!