U21: United - Spurs

A United hazai környezetben folytatja az U21-es Barclays Premier League-t, amikor is szerda este a Tottenham ellen fognak pályára lépni az ifjú Vörös Ördögök.


Ismét Warren Joyce-szal fognak a Spurs ellen kiállni, miután a hétvégén sikerre vezette az U18-at a Stoke City ellen szombaton.
 
"A Spurs vereséget szenvedett az elsõ mérkõzésén, amikor is 6-4-re kikaptak a Newcastle együttesétõl, ennek ellenére nem ismerjük õket túl jól" - mondta Warren Joyce a ManUtd.com-nak. "A tartalékok szintjén nem hiszem, hogy játszottunk volna ellenük. Nem emlékszem egyébként rájuk az elmúlt évekbõl."
 
Darren Fletcher volt a fiatalok kapitánya, amikor a nyitó mérkõzésen gyõzelmet arattak a Fazekasok ellen és a skót játékos professzionális képességeit újra megragyogtatta, amivel vissza szeretne térni az elsõ csapathoz.
 
 
"'Fletch' nagyon jó volt, és azt hiszem, hogy remekül ment neki a játék" - Joyce hozzátette. "Tette a dolgát, és a pálya minden területén feltûnt az Stoke idõsebb játékosai ellen, bizonyára jól érezte magát, mert mind a 90 percet végig akarta játszatni."
 
"Õ jó példával szolgálhat mindenki számára, hiszen úgy tekint a találkozóra, mintha az elsõ csapat mérkõzése lenne."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!