Giverin és Van Velzen kölcsönben

A Manchester United két ifjú játékosa, Luke Giverin és Gyliano van Velzen a 2012/2013-as szezont a belga Royal Antwerpen csapatánál tölti kölcsönben.


Alább olvashatjátok a Royal Antwerpen hivatalos honlapján megjelent közleményt a játékosok szerzõdtetésérõl:

 

"A Royal Antwerpen FC a mai napon örömmel jelentheti be, hogy két fiatal manchesteri játékos érkezését. Gyliano van Velzen (született 1994.04.14.) és Luke Giverin (született 1993.04.02.) eddig a Warren Joyce vezette tartalék csapatban szereztek tapasztalatokat, most pedig már mindketten felnõtt szinten bizonyíthatnak majd Antwerpenben.

 

Gyliano van Velzen egy 18 éves szélsõ, aki 2010. novemberében igazolt Manchesterbe az Ajax Amszterdamtól. Az ifjú középpályás sebességét, és atletikus testfelépítését remekül ki tudja használni a balszélen, de a többi pozícióban sem mozog idegenül a támadószekcióban. Nagyon jól ismerik õt a holland nemzeti csapatok edzõi is, hiszen U15, U16 és U17-es szinten is válogatottnak mondhatja magát. Az amszterdami játékost rendkívül inspirálják olyan játékosok, mint Ryan Giggs és Cristiano Ronaldo, és reményei szerint õ is hasonló szintre juthat késõbb. Reményeink szerint ezt nálunk is kamatoztatni fogja!

 

 

Luke Giverint is sokra tartják Carringtonban. A 19 éves, tehetséges játékos baloldali védõként bevethetõ, de a szélen feljebb tolva is alkalmazható a játékban. A manchesteri születésû játékos már hét éves kora óta tartozik a United kötelékébe, ahol 2009-ben írta alá profi szerzõdését. Legfõbb erõsségei testalkata, meglátásai, nagy teherbírása. Már bemutatkozhatott a Vörös Ördögök felnõtt csapatában a Harry Gregg emlékmérkõzésen, de a felnõttek között igazán majd Antwerpenben ízlelheti meg a játék ízét. Sok sikert kívánunk nekik!"


RedMancunian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!