Carrick: Túl könnyelmûek voltunk

Michael Carrick elismeri: "túl könnyelmû volt a csapat" a tavalyi szezonban a Bajnokok Ligájában és ragaszkodik ahhoz, a játékosok alig várják, hogy kárpótolni tudják a tavalyi csalósás miatt a rajongókat.


A 2012/13-as Bajnokok Ligája csoportköreinek sorsolására ma délután kerül sor.

 
Carrick szerint a United célja a jobb szereplés, különösen az Old Traffordon, és míg a Premier League cím megszerzése továbbra prioritást élvez, az európi szereplés szorosan a második helyen szerepel a United terveiben.
 
"Az angol bajnokság az elsõdleges, de ha elkezdõdik  a Bajnokok Ligája természetes, hogy minden csapat szeretne helytállni az európai porondon is" -mondta a középpályás ManUtd.com-nak.  
 
"Nem vehetjük le a gázról a lábunkat, különösen azok után ami tavaly történt. Végig versenyben akarunk maradni és harcolni a Bajnokok Ligája trófeájáért. Tudjuk, hogy nagyon keményen helyt kell állnunk és nagyon komolyan kell vennünk minden egyes mérkõzést. Reméljük, hogy egy sokkal sikeresebb szerepléssel kárpótolhatjuk a rajongókat az idei szezonban."
 
 
"Mindig  nagy izgalommal várjuk a sorsolást, de most különösen, hisz tavaly könnyelmû volt a csapat és kiestünk a versenybõl, ezért most nagy bizonyítási vágy él mindannyiunkban. Különösen a hazai formánk volt kiábrándító, ezért most  szeretnénk egyensúlyba hozni a hazai és idegenbeli produkciónkat és mindkét esetben fantasztikusan játszani. Mindenkinek a legjobb formáját kell hoznia, hogy a csapat jól szerepelhessen. Azt hiszem a tavalyi kudarc lesz a legnagyobb inspiráció  a játékosok számára a következõ szezonban."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!