Rooney formája zavarja Fergusont

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson tanácstalan, miként lehetne magyarázni Wayne Rooney pocsék formáját.


A 25 éves játékos, aki csapata gólzsákja volt az elõzõ szezonban, egy csalódást keltõ világbajnokságon esett túl a nyáron, majd ezt követõen klubcsapatához visszatérve se tudta képességei legkisebb részét se megcsillogatni, legyen szó a Premier Leaguerõl vagy akár a Bajnokok Ligájáról.

 

Rooney most éppen pihenõjét tölti, miután Sir Alex Ferguson kimenõt adott neki ahhoz, hogy feltöltõdjön, amely legfõbb okaként szerzõdés hosszabbítási mizériáját lehetne megjelölni.

 

Nem sokkal ezelõtt még nem volt nevezhetõ ennyire békésnek a Rooney körül kialakult körülmények, ugyanis pár héttel ezelõtt még azt jelentette be, hogy távozni akar az Old Traffordról, majd a világ egyik leggyorsabban átgondolt döntésével mégis a maradt Manchesterben, és aláírta új szerzõdését a klubnál.

 

Rooneynak mindössze egy bajnoki gólja van az idényben öt mérkõzésen, Sir Alex Ferguson szerint pedig ennek oka korábbi idõszakra nyúlhat vissza.

 

A menedzser reménykedik benne, hogy az egykori Everton játékos minél elõbb elfelejti a múlt eseményeit és visszanyeri azt a formáját, amitõl mindenki a világ egyik legveszélyesebb csatárának tartotta.

 

 

"Nem tudom mi lehet az oka a formahanyatlásának, mivel ez a világbajnokságon kezdõdött" - mondta a skót edzõlegenda a The Sun-nak.

 

"Lehet, hogy ez idõ alatt néhány klub teletömte a fejét mindenféle hülyeséggel, de ezt nem tudhatjuk."

 

"A legfontosabb dolog most számunkra, hogy ezt az idõszakot magunk mögött hagyjuk. De az biztos, hogy valami teljesen megzavarta, és kizökkentette a rendes kerékvágásból."

 

Amikor arról kérdezték, hogy a szerzõdés hosszabbítási saga volt-e az, így felelt:" Szerintem ez azért történhetett, mert nem tudott józanul gondolkodni."

 

"Azonban amikor látta, hogy döntése mit váltott ki, elkezdett visszagondolni, és végül döntése megváltoztatása mellett tört lándzsát." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!