Young nem lesz ott vasárnap

Sir Alex Ferguson a mai sajtótájékoztatón elmondta, Ashley Young nem utazik a Southampton elleni összecsapásra, ám Jonny Evans visszatérése lehetõvé teszi, hogy Michael Carrick visszalépjen a középpályára.


Young a térdére kapott egy rúgást az elõzõ hétvégén és ezért a világbajnoki selejtezõkre készülõ angol válogatott keretébõl is kimaradt. A menedzser hangsúlyozta azt is, Wayne Rooney négy hetet hagy ki annak ellenére, hogy a sajtóban már a duplájáról írkáltak, miután a Fulham elleni összecsapáson csúnya sebet szerzett a combjára.

"Mint ahogy az FA-tõl már mindenki tudhatja, Ashley Young sérült" - mondta Sir Alex. "Elõzõ héten szenvedett sérülést, ezért most kimarad, de nem komoly a helyzet."

 


"A védelem közepe a fõ aggodalmunk jelenleg. Jonny Evans szerdán játszott [az U21-es csapatban a Tottenham ellen] és jól alakult az állapota. Õ a legerõsebb opciónk, amit kaptunk."

"Phil Jones is edzett már valamennyit, de még nincs bevethetõ állapotban. Rio Ferdinand ugyanabban a csónakban evez. De legalább egy belsõ védõt már visszakaptunk, ami javulást jelent. Mindez lehetõvé teszi számunkra, hogy Michael Carrick visszaálljon a középpályára."

"Wayne négy hétre dõlt ki. Nem komoly a dolog a tényleges seben kívül, ami bár rosszul néz ki, de gyorsan kezelték. Nem számítunk semmiféle bonyodalomra ezen a téren. Úgy vélem, négy hét alatt rendbe fog jönni. Ami tény, ez egy csúnya vágás, de sem izmot, sem izületet nem ért kár, ami azt jelenti, az edzõteremben sokat tud dolgozni Wayne. A helyzet egyáltalán nem rossz."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!