Young: Robin nagyon jó lesz

Ashley Young meggyõzõdése, hogy Robin van Persie nagy dolgokat hajt majd végre a Barclays Premier League címéért folyó harc során és nagyon várja, hogy ismét együtt szerepelhessen vele.


Young térd sérülése miatt kénytelen volt kihagyni a Southampton ellen 3-2-es gyõzelemmel záruló összecsapást, így meg kellett elégednie azzal, hogy tévén keresztül látta a holland csatár mesterhármasát.

Az angol szélsõnek nincsenek kétségei afelõl, hogy van Persie lenyûgözõen teljesít majd, de nem csak gólokra számít a korábbi Arsenal csapatkapitánytól, hanem sokkal többet.

"Õ egy világklasszis csatár, aki nem csak a gólszerzésben remek, hanem gólpasszokra is képes" - mondta Young az Inside Unitednek.

"Robin a pontrúgásoknál is nagyszerû. Sokoldalú játékos és pontosan ilyenekre van szüksége az olyan csapatoknak, mint a United - a legjobb játékosokat akarjuk."

"Nagyon jól érezte magát, de ez itt könnyen megy, mert minden olyan játékos, aki a Unitedhez igazol, gyorsan beilleszkedik, mert a többiek nagyon szívélyesen fogadják az embert és segítenek a beilleszkedésben."

 


"Még csak néhány napot töltött itt, de már látható, hogy kialakított néhány jó együttmûködést edzésen és a pályán. Nagyon sokat ad a csapathoz és biztos vagyok abban, hogy idén nagy hatással lesz mindenkire."

Természetesen van Persie nem az egyetlen világklasszis csatár a Unitednél. A menedzsernek rajta kívül olyanok állnak rendelkezésére, mint Wayne Rooney, Danny Welbeck vagy Javier Hernandez.

"Minden védõ, aki a támadóink ellen szerepel majd, ideges lesz" - folytatta Young. "Én is az lennék!"

"Azt kell mondjam, boldog vagyok, hogy nem nekem kell összeállítanom a csapatot, bár szélsõként nagyszerû látni, mennyi kiváló csatár lehet elõttek, akiket ki lehet szolgálni és gólokat képesek szerezni."

"Azért vagyunk ott, hogy ezt biztosítsuk nekik, mert tudjuk, mindannyian képesek a gólszerzésre és remélhetõleg meg is teszik ezt idén."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!