Irány az Old Trafford!

Ha szeretnél magyar szurkolótársaiddal ellátogatni az Old Traffordra, itt az alkalom!


A ManUtdFanatics.hu több városban is szervezett már közös meccsnézéseket, ez a jövõben is folytatódik majd. Azonban most egy új kezdeményezést szeretnénk bemutatni Nektek.

Tervben volt, hogy utakat szervezzünk az Old Traffordra és immár ez meg is valósulhat, köszönhetõen két szurkolótársunk segítségének.

Tehát a tények:

Az elsõ szervezett utunkra 2012. október 23-25. között kerül sor a Manchester United - Braga Bajnokok Ligája találkozóra.

Az ára kb. 90 ezer forint (árfolyamtól függõen), mely tartalmazza az oda- és visszautat, szállást (2 éj), stadiontúra, valamint a meccs belépõ árát egybekötve egy kis idegenvezetéssel is olyan személyektõl, akik már többször jártak az Álmok színházában.

Érdeklõdni a ManUtdFanatics.hu Fórumának UTAZÁS topikjában lehet, vagy Miksztaj Péternél a 06-30/60-15-405 telefonszámon illetve a miksztaj.peter@gmail.com email címen!

Külön köszönet a szervezõmunkáért Miksztaj Péternek és Pócsik Zoltánnak!

 

FIGYELEM:

 

Tájékoztatunk minden Tisztelt Érdeklõdõt, hogy a nagyfokú jelentkezés miatt a Braga elleni meccsre újabb helyet nem tudunk garantálni. Az eddig beérkezett kéréseket megpróbáljuk minél hamarabb feldolgozni és mindenkinek válaszolni. Amennyiben nem tudnánk minden jelentkezõnek jegyet biztosítani a Braga elleni mérkõzésre, pár napon belül alternatívát fogunk felkínálni valamelyik másik közeli meccsre, lehetõleg hasonló árfekvésben.

Köszönjük az érdeklõdést, ígérjük, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki kijuthasson Álmai Színházába!




 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!