Carrick: Welbeck továbbra is kulcsjátékos

Michael Carrick szerint Danny Welbeck nem fog mérkõzéshiányban szenvedni, a Manchester United hihetetlenül erõs támadószekciója ellenére se.


Robin van Persie erõs szezonkezdete a Vörös Ördögök színeiben - három mérkõzésen négy gól - természetszerûleg a csapat támadóalakzatának legfontosabb láncszemévé emelte, és azóta Sir Alex Ferguson egy 18 éves chilei támadóval is erõsített, Angelo Henriquez személyében.

 

A csapatban való helyekért vívott harc része egy játékos életének a Unitednél, de Danny Welbeck nem írt volna alá négy éves szerzõdés hosszabbítást, ha nem hinne benne, hogy az elõzõ szezonbeli lenyûgözõ formáján idén tovább tud majd javítani.

 

 

"Támadásban öt, tényleg kiemelkedõ képességû játékosunk van, és Danny egyébként is különbözõ posztokon játszott" - kezdte Carrick Kisinyovban, ahol az angol válogatott tagjaként mindketten csereként léptek pályára a Moldova elleni világbajnoki selejtezõn.

 

"Játszott a szélen is, és ott is jól teljesített. De szerintem nagyrészt csatárként fog játszani az idei szezonban, és megfelelõ mennyiségû gólt szerez majd. Évrõl-évre tovább fejlõdhet, miután olyan csatárokat van lehetõsége napról-napra látni, mint Wayne Rooney és Robin van Persie."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!