U18: Stoke 0-1 United

A Manchester United fiataljai kedd este jól megérdemelt három pontot szereztek Andrea Pereira második félidei szabadrúgás góljával.


Már a kezdést jelzõ sípszótól kezdve úgy tûnt, hogy a Vörös Ördögök meg akarják bosszulni a Stoke-tól az elsõ fordulóban elszenvedett hazai vereségüket. Már a hetedik percben vezetést szerezhettek volna a vendégek, de James Weir passzát követõen Pereira lehetõségénél a Stoke bermudai kapusa, Dale Eve hárítani tudott, bemutatva egyik szép védését a sok közül, melyet ezen a meccsen kellett elkövetnie. Sam Byre lövésénél a kapus sem tudott segíteni, mégsem lett gól, mert a labda a kapufán csattant.

Byrne a következõ két helyzetben is tevékeny részt vállalt. Elõször Rothewell távoli lövését blokkolta Eve kapus, a kipattanót Byrne értékesítette, de les miatt a gólt érvénytelenítette a játékvezetõ. A második lehetõségnél Byrne sarkazását követõen James Wilson lapos lövését hárította lábbal Eve.

A United nyomása a szünet utáni negyedik percben kifizetõdött. Louise Rowley elõretörését szabálytalanul állították meg a hazai tizenhatos szélénél, a megítélt szabadrúgást Pereira a játékosok erdején át valahogy mégis be tudta lõni a kapuba. Nagy esélye volt a gólszerzõnek, hogy megduplázza góljai számát ezen a találkozón, de végül nem talált kaput, majd a meccs végéhez közeledve James Wilson szabadrúgását mentette Eve, így maradt az egygólos elõny, ami elégnek bizonyult a gyõzelemhez, ezzel sorozatban második idegenbeli diadalát aratta Paul McGuinness csapata.

Barclays U18 Premier League
Stoke City 0-1 Manchester United

United: Gollini - Evans, Grimshaw, McNair, Rowley - Weir, Pearson, Rothwell, Pereira - Byrne(Rudge 86.), Wilson
Nem használt cserék: O'Hara, Gorre, Wilkinson, Harrop

Gólszerzõ: Pereira 49'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!