Stalybridge 2-1 United XI

Alexander Büttner és Darren Fletcher is pályára lépett a Manchester United XI tegnapi találkozóján, melyet végül a Bower Foldon otthon játszó Stalybridge Celtic nyert meg.


A Vörös Ördögök szereztek vezetést, de a szomszédvár csapata nagyot küzdve tizenhét perccel a meccs vége elõtt megfordította az eredményt.

A késõn érkezõk még a megtalált helyeiket foglalták el a lelátón, amikor a United megszerezte a vezetést. Alig nyolc perc telt el a találkozóból, amikor egy szögletet követõen Federico Macheda talált be Alex Cairns kapujába.

A vendégek jól kezdtek és minden támadásukkal tesztelték a Celtic védelmét. A vendéglátóknak idõbe telt, mire bemelegedtek, de amint ez megtörtént, Sam Johnstone-nak is óvatosnak kellett lennie a United kapujában.

A hazaiaknak nõtt az önbizalma és a huszadik percben sikerült is kiegyenlíteniük. Jamie Mullan, a korábbi United játékos volt a gól elõkészítõje, aki egy remek labdával találta meg csapattársát, Mitchell Austint, aki laposan talált be Johnstone hálójába.

A Vörös Ördögök a szünet elõtt ismét megszerezhették volna az elõnyt, de sem Jesse Lingard, sem Macheda nagy helyzetei nem zárultak góllal.

Warren Joyce csapata a második játékrészben többet tartotta a labdát, mint ellenfele, de a helyzetek már sokkal ritkábbak voltak, mint az este korábbi szakaszában.

Bár a Celtic játéka sem sûrûn került át a United térfelére, ám a 73. percben mégis megszerezték a vezetést. Jordan Barrow vágta elõre a labdát, ami a United védelme mögött pattant le éppen Dennis Sherriff elõtt, aki ellõtte laposan a játékszert, mely Johnstone kapujában kötött ki.

Három perccel a lefújás elõtt Ryan Tunnicliffe elõtt adódott lehetõség, de lövése centikkel elkerülte a kaput.


Barátságos mérkõzés
Stalybridge 2-1 Manchester United XI
Bower Fold

United: Johnstone, Fornasier, Büttner(Blackett 82.), Fletcher, Keane M., Thorpe, Cole(Daehli 79.), Tunnicliffe, Macheda, Petrucci, Lingard
Nem használt cserék: Pereira J.(kapus), Hendrie

Gólszerzõ: Austin 20', Sherriff 73' illetve Macheda 8'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!