Hármas csapás?

A Manchester United meglehet, Robin van Persie, Shinji Kagawa és Patrice Evra nélkül lesz kénytelen harcba szállni a Premier League soron következõ mérkõzésén a Wigan csapa ellen.


Van Persie-t ugyanis lehet elõvigyázatosságból pihenteti majd Sir Alex, mivel a Hollandia-Magyarország mérkõzésen a csatár a combját fájlalta. Továbbá a japán csillag, Kagawa nem lépett pályára hazája válogatottjában Irak ellen, mivel az edzésen szúró fájdalmat érzett a hátában. Valószínû, hogy Evra is pihenni fog a Franciaország-Fehéroroszország világbajnoki selejtezõ után, hogy friss legyen a jövõ hét szerdai Bajnokok Ligája nyitómérkõzésen a Galatasaray ellen.

 
 
Bár Van Persie és Kagawa részt vettek a mai edzésen, a japán játékos szerdán még fájdalomra panaszkodott. Evra pihentetésével pedig talán Alexander Büttner is lehetõséghez jut majd a Vörös Ördögök következõ hazai mérkõzésén.
 
Mindenesetre Sir Alex holnapi sajtótájékoztatóján minden bizonnyal választ kapunk majd a Wigan elleni találkozó elõtt a United keretét illetõen.
 


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!