Megkezdõdik a címvédés az MSC-ben

A Manchester United tartalékcsapata csütörtök este kezdi meg címvédését a Manchester Senior Cupban, amikor hazai pályán a Bury együttesét fogadják.


Warren Joyce legénysége idén májusban egy sikeres szezont követõen az Etihad Stadiumban emelhette magasba a sorozat megnyeréséért járó trófeát, és reményeik szerint idei jó szereplésüket egy gyõzelemmel alapozhatják meg a Moss Lanen.

 

Számos játékos áll harcban azért, hogy helyet szorítson magának a csapatban, és a legutóbbi igazolás, Angelo Henriquez esélyes lehet arra, hogy bemutatkozhat újdonsült csapatában, miután esetében sikerült elintézniük minden szükséges papírmunkát a Vörös Ördögöknek.

 

 

"Az utóbbi évek során nagyon jó, és hasznos versenysorozatban bizonyult számunkra a Manchester Senior Cup" - kezdte Joyce a Manutd.com-nak.

 

"Mindig jó mérkõzések vannak, miután az alsóbb ligás klubok egyértelmûen arra használják fel ezeket a meccseket, hogy lehetõséget adjanak a felnõtt csapataikban mellõzött játékosaiknak. Úgyhogy mindig nagyon kemény összecsapásokra lehet számítani, és ezzel nem vagyunk másként ma este se."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!