Dalglish Ferguson reakcióit méltatja

Kenny Dalglish ragaszkodik ahhoz, hogy nem lesz gond, amikor a két rivális klub találkozik az Anfielden, továbbá méltatta Sir Alex Fergusonnak az incidensek elkerülése érdekében tett intézkedéseit.


"Bár régi nagy rivális csapat a United és a Liverpool, de a rivalizálás mögött mindig is ott volt az egymás múltja iránti tisztelet, még ha elõfordult is néha, hogy összeszorított fogakkal, de mindig elismerték egymás sikereit. Ezért úgy gondolom, most sem lesz ez másképp az Anfielden" - mondta Dalglish.
 
Sir Alex Ferguson írt egy levelet a Manchester United szurkolóinak, amelyben tiszteletet kér tõlük a hillsboroughi katasztrófában elhunytak családtagjaival szemben. Ez egy utolsó kísérlete volt a skót trénernek a vasárnapi Premier League mérkõzés elõtt a békés szurkolás érdekében. Ferguson kollégája, Dalglish bár elismeri a két klub között évtizedek óta tartó rivalizálást, mégis igyekezett minél hamarabb reagálni Sir Alex gesztusára. 
 
 
"Õt sokan imádják és vannak olyanok is akik utálják, de a legtöbben azok vannak akik mélységesen tisztelik. Legyen szó akár egy olyan tragédiáról, mint a hillsboroughi, vagy egy olyan több évtizedes hazugságról, ami a Liverpool szurkolóit okolta, Alex mindig az elsõk között van, aki felajánlja a segítségét."
 
Majd a két tábor rajongóihoz fordulva a következõket mondta: "Ezek az énekek mindkét szurkolótábor részérõl botrányosak. Mindkét csapat történelmében van egy nagyon fájdalmas tragédia, ezért érthetetlen és elfogadhatatlan számomra az elhunytak családtagjai iránti tiszteletlenség részükrõl."
 

 


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!