Obertan tehetségét élteti Ferguson

Sir Alex Ferguson külön kiemelte csapata feltörekvõ tehetségét, Gabriel Obertant, miután a francia szélsõ gólt szerzett a Bursaspor 3-0-s legyõzésével zárult Bajnokok Ligája mérkõzésen.


A Vörös Ördögök karnyújtásnyira kerültek attól, hogy továbbjussanak a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában, miután sikerrel vették a csoportkör C jelû kvartettjében a törökországi kirándulásukat.

 

Darren Fletcher és Bébé is gólt szerzett a mérkõzésen, azonban a legnagyobb találat a 2009 nyarán a Bordeauxtól érkezõ Gabriel Obertan nevéhez fûzõdik, aki az egész mérkõzésen lenyûgözõ teljesítményt nyújtott.

 

"Obertannak számos sérüléssel kellett megküzdenie. De még csak 21 éves, és remekül fejlõdött az utóbbi idõkben, sokkal erõsebbé vált" - mondta Sir Alex Ferguson a Sky Sports-nak.

 

"Õ egy igazi tehetség, ma esti gólja ezt maximálisan igazolta."

 

A skót menedzser szerint honfitársa, Darren Fletcher gólja a második félidõ elején volt a kulcsa, hogy a Manchester United felül tudott kerekedni, az addig jól küzdõ Bursaspor felett, és hatalmas lépést tett a kieséses szakasz felé.

 

"Sikerült nagyon korán gólt szereznünk a második félidõben, és ez nagyon sok ért."

 

"Attól a ponttól egyértelmûen mi irányítottuk a mérkõzést, bár volt néhány kisebb lehetõségük. Soha nem szabad biztosra menni, azonban a második gólunk végleg eldöntötte a találkozó kimenetelét."

 

 

Keserédes sikert arattak a manchesteriek Bursa városában, ugyanis a gyõzelmet beárnyékolja Nani ágyéksérülése és Fletcher is térdproblémái miatt kellett hogy ideje korán elhagyja a pályát.

 

"Nehéz egyelõre megmondani, meddig nem számíthatok Nanira. Majd meglátjuk, holnapra milyen állapotba kerül" - tette hozzá.

 

"Darren Fletcher szintén sérülést szenvedett ma este, a térde miatt kellett lecserélnünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!