Vale sérülése nem komoly

Sir Alex Ferguson elmondta, Antonio Valencia boka sérülése nem súlyos, valamint reméli, hogy Chris Smalling a jövõ hónapban esedékes válogatott szünetet követõen már bevethetõ állapotban lesz.


 Miután Nemanja Vidicet térdmûtét miatt ismét elveszítette a United, a Newcastle ellen két fiatal, Michael Keane és Scott Wooton alkotta a védelem belsejét igen jól teljesítve, minek következtében Wootton a Tottenham elleni bajnokin is a keretben lesz.

Valencia játéka azonban kétséges azok után, hogy a Liverpool elleni találkozó végefelé megítélt büntetõ elõtt megsérült a szélsõ.

"Antonio Valencia játéka kérdéses" - mondta Sir Alex a mai sajtótájékoztatója során. "Rúgást kapott, amikor bement Agger és Johnson közé és megsérült a bokája. De ha nem lesz rendben szombatra, rendben lesz keddre [a Cluj ellen]."

"Korábban a héten rossz hírt kaptunk Nemanjáról. Ez egy nagy csapás, jelen pillanatban nem állunk valami fényesen védõk tekintetében. Remélhetõleg átvészeljük a következõ három mérkõzést, ami után szünet jön a válogatott meccsek miatt."

"Addigra Chris Smallingot vissza kellene kapnunk. Szerdán két fiatal sráccal játszottunk, akik remekül teljesítettek. Scott Wootton jól együtt élt a játékkal, jól passzolt és tapasztalt játékosok elleni szituációban láttuk, amikben jól megállta a helyét. Ez egy bónusz számunkra és a holnapi meccsen is részt vesz majd."

 


Darren Fletcher ott lehet a padon a Spurs ellen, de leginkább a Cluj ellen kaphat esélyt majd, hogy folytassa visszatérését.

"Darren a keretben lesz holnap" - erõsítette meg a menedzser. "Nyilván, miután szerda este játszott és remekelt - 10 hónap után elõször volt kezdõ - nem tenném a kezdõbe. De a padon helyet kaphat és lehet, hogy utazhat Romániába és játszhat a Cluj ellen."

"Az lehet egy ideális lehetõség a számára. Szerda este fantasztikus volt a lelkesedése. Darren a két belsõ védõ elõtt foglalt helyet és igazán jó munkát végzett."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!