Újabb Man United - Newcastle elõtt

Warren Joyce csapata ma este a Newcastle United csapatát fogadja és szeretné folytatni 100%-os eddigi teljesítményét.


Miután a Vörös Ördögök legyõzték a Stoke-ot és a Tottenhamet, kettõs észak-keleti párharc elõtt állnak, hiszen ma a Szarkák ellen lépnek pályára a Moss Lane-en, míg hétfõn a Sunderlandhez utaznak.

Mivel szerdán Scott Wootton és Michael Keane 90 percet játszott a nagy csapatban és Sir Alex állításai szerint szombaton is szükség lesz rájuk, így Joyce-nak átszervezésekre lesz szüksége csapata védelmében.

 

Tom Thorpe, Michele Fornasier, Tyler Blackett és Frederic Veseli áll az edzõ rendelkezésére, valamint Marnick Vermijl sem található a keretben aki szintén bemutatkozott szerdán az elsõ csapatban.

Az olasz kettõs - Davide Petrucci és Federico Macheda - Joyce rendelkezésére áll, Joshua King és Larnell Cole pedig végül nem kapott szerepet szerdán, így õk is frissek lehetnek. Larnell Cole is bevethetõ, aki gólt szerzett az elõzõ héten, zárt kapuk mögött lejátszott Wigan elleni mérkõzésen.

A Newcastle jelenleg a United elõtt a második helyen áll a tabellán - de két mérkõzéssel többet játszottak le - és a 17 éves Adam Campbell lesz az egyik játékos, akire figyelni kell, mivel négy meccsen négy gólt szerzett egy gyümölcsözõ nyári Milk Cup szereplé után. Campbellt bizonyos körökben az új Alan Shearerként tartják számon. Mellette még Bradden Inman, Romain Amalfitano és Mehdi Abeid is a csapat tagja lehet.

 


A Vörös Ördögök célja mindenképp az, hogy sorozatban harmadik alkalommal is legyõzzék a Szarkákat azok után, hogy az U18-asok és az elsõ csapat is legyõzte az utóbbi napok során a Newcastle-t. Tavaly a két csapat egy izgalmas, 6-3-mal végzõdõ manchesteri gyõzelemmel záruló meccset játszott, amivel Warren Joyce csapata megszerezte a tartalék bajnoki címet.

"Az elõzõ évben edzõi szempontból nem volt valami jó meccs, de nagy bátorságot és a csapat remek karakterét mutattuk meg amikor hátrányból felálltunk, megnyerve a meccset és a bajnoki címet azon az estén" - emlékezett vissza Joyce.  

 

A keret: 

Johnstone, Gollini; Cole, Blackett, Thorpe, Fornasier, Tunnicliffe, Brady, King, Macheda, Petrucci, Lingard, Henriquez, Veseli, James, McGinty.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!