U21: Sunderland 0-0 Manchester United

A Manchester United U21-es csapata immár nem 100%-os teljesítménnyel áll az idei bajnokságban, de még mindig veretlen, miután a Sunderland otthonában gólnélküli döntetlennel zárt Warren Joyce csapata.


Sam Johnstone többek között a találkozó végén mutatott létfontosságú védésével õrízte kapuját a bekapott góltól, ezáltal megõrízve csapata számára az egy pontot, miközben a United talán Ryan Tunnicliffe, Michael Keane és Jesse Lingard hiánya miatt nem tudott olyan hatékány lenni, ami megszokott.

A találkozó elõtt Marnick Vermijl izomsérülést szenvedett, így Angelo Henriquez elsõ alkalommal lehetett kezdõ, aki egyedüli csatárként szerepelt, megtámogatva õt a szélrõl Federico Macheda és Joshua King révén.

Az elsõ játékrészben a hazaiak tûntek veszélyesebbnek, leginkább Connor Wickham és Ji Dong-won révén. Wickham Tom Thorpe mellõl lõhetett elõször, de próbálkozását Johnstone hárította a rövid sarok elõl, majd Ji lövését is fogta a Vörös Ördögök kapusa.

Michele Fornasier blokkolta Wickham lövését, majd Billy Knott lõtt kapu fölé, amit Johnstone újabb védése követett, amikor Adam Reed távoli lövését hárította. Blair Adams is helyzetbe került, de nem találta el a vendégek kapuját.

Warren Joyce csapata a félidõ utolsó percében a találkozó eddigi legnagyobb helyzetét dolgozta ki. King szerzett labdát és indult meg a kapu felé, majd tisztára cselezte magát, de lövését Ben Wilson kapus lábbal hárítani tudta.

A második játékrész többnyire szakadó esõben zajlott és nagyon kevés helyzet adódott a csapatok elõtt, de még így is inkább a hazaiak voltak a veszélyesebben Wickham és Reed révén. Ám a United kezdte kissé növelni a nyomást és King passzát követõen Henriquez remek csellel hagyta ott Liam Marrs-t, majd laposan lõtt, de Wilson hárított. Akárcsak nem sokkal késõbb, amikor ismét a chilei próbálkozott Davide Petrucci passzát követõen, amit a meccs legnagyobb helyzete követett. Robbie Brady nagyszerû jobb lábas lövése centikkel suhant el a hazai kapu bal kapufája mellett.

Brady megsérült és lecserélték õt, ahogyan Henriquez is lehetõséget kapott a szusszanásra, miután megtapasztalhatta az angol futball sajátosságait. A hazaiak cseréje, Noble - aki tavaly négy gólt szerzett ebben a párosításban - eldönthette volna a találkozót, de végül Johnstone menteni tudott.

A United utolsó lehetõsége Blackett elõtt adódott, Petrucci szabadrúgása került a csere elé, de a fiatal védõ nem tudta bevenni a Fekete Macskák kapuját.


Barclays U21 Premier League
Sunderland 0-0 Manchester United

United: Johnstone - Veseli, Fornasier, Thorpe, Brady(Blackett 66.) - Ekangamene, Cole, Petrucci - Macheda, Henriquez(James 74.), King
Nem használt cserék: Gollini, McCullough, Hendrie.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!