Silvestre nem jön vissza

Sir Alex Ferguson cáfolta azt, hogy visszacsábítaná az ingyen igazolható Mikael Silvestrét, hogy enyhítse gondjait, mely a védelmet súlytja és elmondta, a francia védõ csak együtt edz a csapattal.


A Manchester Unitednél jelenleg három védõ is kidõlt, a csapatkapitány Nemanja Vidic mellett Chris Smalling és Phil Jones sem bevethetõ, valamint Rio Ferdinand sérülékenysége is aggodalomra adhat okot.

A tegnapi nap során kiderült, hogy a veterán Mikael Silvestre - aki kilenc év alatt 361 mérkõzésen szerepelt a manchesteriek csapatában - együtt edz a csapattal és megindultak olyan találgatások, miszerint Ferguson visszahívná a franciát, hogy rövid távon enyhítse a gondokat.

 


Ugyanakkor a skót menedzser elmondta, a 35 éves hátvéd csak együtt edz a csapattal, hogy javítsa erõnléti állapotát és ezzel is hozzájáruljon ahhoz, hogy más csapathoz tudjon igazolni.

"Õ csak velünk edz" - mondta Sir Alex a CFR Cluj elleni BL mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón.

Silvestre 2008-ban hagyta el a Unitedet az Arsenal kedvéért, majd két év után a Werder Bremenhez igazolt, de a nyáron lejárt a szerzõdése a német csapatnál.

 


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!