Anderson ismételne

Anderson reméli, hogy a Vörös Ördögök egy újabb gyõzelmet aratnak a Newcastle csapata felett, hasonlóan a múlthavi Ligakupa találkozóhoz, melyen a játékos egy góllal járult hozzá a 2-1-es eredményhez.


A brazil játékos alig az elsõ félidõ vége elõtt egy ragyogó találattal segítette gyõzelemhez a Unitedet az Old Traffordon.
 
"Utoljára 2011. októberében, a Norwich ellen lõttem gólt" - mondta Anderson a ManUtd.com-nak.
 
"Ez már elég régen volt, ezért nagyon nagy örömöt jelentett számomra, hogy sikerült egy góllal hozzájárulnom a gyõzelemhez. Nem mondhatnánk, hogy egy tipikus brazil, vagy egy tipikus angol gól volt. Ez egy váratlan gyors helyzetfelismerés eredményekét született lövés volt amibõl gól született."
 
Annak ellenére, hogy a Vörös Ördögöknek legutóbb sikerült legyõzniük Alan Pardew csapatát, Anderson tudja, hogy van néhány nagyon erõs játékos az ellenfél együttesében, akikre nagyon oda kell majd figyelniük.
 
 
"A Newcastleben van pár nagyon jó játékos, akikrõl tudjuk jól hogy veszélyesek lehetnek, fõleg a levegõben. Meg kell próbálnunk megtartani a labdát, és nagyon pontosan passzolni, mert ha hibázunk egy gyors ellen támadásnak hamar rossz vége lehet."
 
Ha Anderson kezd vasárnap, akkor csak második alkalommal lép pályára a bajnokságban, miután augusztusban szerepelt a Fulham elleni mérkõzésen. Bár a hét közepén játszott a Bajnokok Ligája találkozón Kolozsváron, Anderson ragaszkodik ahhoz, hogy készen áll ismét, ha szükség lesz rá.
 

"Jól érzem magam, száz százalékig fitt vagyok. Ha Sir Alex esélyt ad, boldogan játszom a hétvégi mérkõzésen. Úgy érzem, most igazán jó formában vagyok. Készen állok a harcra." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!