Cleverley, szuper gól

Tom Cleverley boldog idei elsõ Premier League gólja után.


A középpályás hihetetlen ügyességgel csavarta be a labdát Steve Harper kapujának felsõ sarkába. Cleverleynek már az elõzõ, Ligakupa mérkõzésen is sikerült betalálnia a Newcastlenek, és most egy újabb remek góllal segített csapatának elhozni a három pontot a Sports Direct Arenából.

 
Amikor a Sky Sports riportere arról kérdezte, hogy eltökélt szándéka volt egy újabb gólt szerezni Tom a következõket válaszolta: "Igen, gólt akartam szerezni. Amikor láttam, hogy senki nincs az utamban és megfelelõ szögben vagyok, hogy megcélozzam a hosszú sarkot, tettem a dolgom és szerencsére sikerült betalálnom."
 
 
Sir Alex Ferguson véleménye szerint viszont: "Ez nem a szerencse kérdése, ez egy gyönyörû találat volt!" 
 
Cleverley, aki remek teljesítménnyel rukkolt elõ a világbajnokságon is, nem felejtette el méltatni a Manchester United védõinek teljesítményét, melynek nagy szerepe volt a játékos szerint a mai 3-0-ás gyõzelemben.
 
"Mindannyian tudtuk, hogy kemény játék vár ránk. Remekül kezdtünk, sikerült bebiztosítani magunkat, de a Newcastle képes gyors ellen támadásokat indítani. Fõleg a második félidõben, ezt remekül kivédték a srácok."
 
"Idegenben kapott gól nélkül lehozni egy meccset mindig nehéz feladat. Remekül mûködött a védelmünk és David is fantasztikus volt. Annak ellenére, hogy sok helyzete volt a Newcastlenek nem tudták bevenni a kapunkat. Fantasztikus játék volt. Megérdemeltük a gyõzelmet! " 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!