Sir Alex: Fontos gyõzelem

Sir Alex Ferguson üdvözölte csapata újabb "briliáns teljesítményét", miután a Manchester United, a Newcastle Unitedet lesöpörte a pályáról, és egy lenyûgözõ 3-0-ás gyõzelmet arattak a Sports Direct Arenában.


A menedzser örömmel nyugtázta Jonny Evans, Patrice Evra és Tom Cleverley találatait.

 
"Ez egy nagyszerû eredmény. Ide jöttünk, és 3-0-ra nyertünk egy rendkívül agresszívan játszó Newcastle ellen" - mondta Sir Alex a Sky Sports-nak. 
 
"Végre igazán sikerült irányítanunk a játékot, remekül tartottuk a labdát. A második félidõ félelmetes volt, a Tottenham elleni játék jutott az eszembe, de ott az elején elrontottuk. Viszont a mai egy abszolút briliáns teljesítmény volt. Ma valóban sikerült az egész játékidõ alatt az összpontosítás és nem engedtük ki a kezünkbõl az irányítást."
 
"Patrice Evra eddig négy gólt lõtt, és azt hiszem, Jonny Evans pedig kettõt. Ez bizonyítja, hogy nagyon elszántak vagyunk és összetartunk mindannyian a gyõzelem érdekében. 
 
 
"A mai gyõzelem nagyon fontos volt, ha nem sikerül ma nyernünk 7 ponttal maradtunk volna le a Chelsea mögött. Ezt nem engedhettük meg. Nyilván minden játék fontos, de ami mindig segített bennünket, hogy a fontos mérkõzéseken a csapat összetartása mindig nagy." 
 
Bár a Vörös Ördögök uralták a mérkõzést, de volt egy vitatható jelenet a találkozón, David De Gea védésekor.
 
"Volt egy kétes pillanat, viszont a labda nem haladt át a gólvonalon teljes terjedelmében. Bár azt hiszem, fordított esetben én is csalódott lettem volna, ha nem ítéli meg a bíró a gólt. Fantasztikus volt, ahogyan David elérte, éppen hogy csak ki tudta pöckölni, de a szabály az szabály. Nem volt gól és örülök, hogy ezt a bíró is így látta."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!