Carrick oda van Welbeckért

Michael Carrick magabiztos azt illetõen, hogy Danny Welbeck fényes jövõ elõtt áll, miután elárulta, hogy 'hatalmas' rajongója klub-, és válogatottbeli csapattársának.


Welbeck kétszer is eredményes tudott lenni pénteken Anglia 5-0-s San Marino elleni gyõzelme alkalmával, amellyel tovább erõsítette helyét Roy Hodgson válogatottjában.

 

Emellett továbbra is meghatározó szereplõje a Manchester United keretének is, Robin van Persie nyári leigazolása ellenére, csapattársa, Carrick csak is dicsérõ szavakkal tudja illetni Welbecket, az elmúlt szezon során tõle látott hatalmas fejlõdés miatt.

 

"Én hatalmas rajongója vagyok. Valószínûleg egy kicsit túlzottan részlehajló vagyok vele kapcsolatban a Unitedes-szál miatt" - kezdte Carrick.

 

"De mióta láttam Dannyt játszani, nagy rajongó vagyok, és nagyon nagy dolgokra számítok tõle. Már most hihetetlen éveket tudhat maga mögött."

 

"Amikor leigazoltunk Van Persie-t, az emberek azt kérdezték vele kapcsolatban, hogy 'melyik lesz az õ posztja, hogy fog beférni a csapatba?'"

 

"Azonban õ megmutatta, hogy nagyon is részese a csapatunknak. Hihetetlenül erõsek vagyunk csatárfronton, de õ fantasztikus teljesítményt nyújt, és pénteken újra lenyûgözõ volt San Marino ellen."

 

"Ha továbbra is ilyen teljesítményekkel tud elõrukkolni, akkor csak még jobbá válhat."

 

 

Carrick szerint Welbeck tökéletesen sokoldalú játékos, aki azonban biztos, hogy nem fog elszállni magától sikereit követõen.

 

"Képesek gólokat lõni és elõkészíteni is. Különbözõ posztokon tud játszani, a szélen, vagy legelöl, és õ egy igazi tehetség" - tette hozzá.

 

"De õ emellett nagyon szerény is, amit persze el is várnánk egy olyan játékostól, aki a United akadémiájáról került ki."

 

"A menedzser [Sir Alex Ferguson] felállított bizonyos követelményeket a fiatal játékosoknak, és Danny nincs is eltelve saját magától, illetve a San Marino elleni teljesítménye sem változtatott rajta semmit."

 

"Ugyanúgy fog tovább dolgozni, mint eddig, és ez az, amiben a legjobb. Ez az egyik legnagyobb értéke."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!