Thorpe versenyezne

Tom Thorpe reméli, hogy követni tudja Scott Woottont és Michael Keane-t és õ is szerepet kaphat az elsõ csapatban.


A 19 éves védõ láthatta, ahogyan korábbi U21-es csapattársai pályára lépnek Sir Alex Ferguson felnõtt csapatában idén és hiányukat kihasználva Thorpe a Sunderland ellen villoghatott néhány nappal ezelõtt (U21-es bajnokin - a szerk.). Miután remekül megbirkózott Connor Wickham és Ji Dong-won által elõidézett veszéllyel, a korábbi ifjúsági FA Kupa gyõztes csapatkapitány több lehetõséget remél annak érdekében, hogy bizonyíthassa mennyit ér.

Amikot az MUTV munkatársa megkérdezte õt, hogy a célja az, hogy versenyre keljen Michael Keane-nel és Scott Woottonnal, ezt felete: "Igen, határozottan. Látni õket, hogy megtették, arra késztet, hogy rájöjj, nincs is ez olyan messze tõled és megkaphatod majd a lehetõséget. Remélhetõleg így lesz és tovább tudok fejlõdni."

 


"Úgy vélem, a sok tapasztalatról szól mindez - különösen Scott esetében, aki kölcsönbe ment és teljes mértékben megértette szerepét. Továbbra is keményen akarok dolgozni, jól játszani, ha megkapom az esélyt és megmutatni az embereknek, mire vagyok képes."

A Fekete Macskák elleni gólnélküli döntetlen során a leginkább dicsérendõ a védekezés volt, aminek Thorpe kifejezetten örül.

"Csapatként védekeztünk egy nehéz ellenféllel szemben. Jobban járathattuk volna a labdát, de úgy vélem, csapatként kiválóan védekeztünk. Nem volt könnyû feladat Connor Wickham ellen játszani, mert sok tapasztalattal bír, ami mindig segített neki. Nagy darab srác, aki nagyon jól mozog, ráadásul jó szeme van a gólhoz is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!