Anderson célja

Anderson 150. mancesteri mérkõzésén léphet pályára szombaton, amennyiben lehetõséget kap a Stoke City elleni bajnokin. A középpályás nagyon büszke lesz erre a mérföldkõre.


A brazil játékos manchesteri öt éve leginkább egy hullámvasútra emlékeztet. Trófeákat nyert, többek között Bajnokok Ligáját a klubbal, ám ekkora magasságok után jöttek a mélypontok is a hosszadalmas sérülésekkel, vagy épp a csapatból való hosszas kikerüléssel.

Immár ismét egészséges és élvezi a focit, a középpályás kiemelte, pontosan a megfelelõ klubnál van ahhoz, hogy elõrelépjen karrierjében és elhatározta, mindent megtesz azért, hogy a tõle telhetõ legjobb játékossá váljon.

"Öt éve vagyok itt és nagyon boldog vagyok" - mondta Ando a Manutd.com-nak. "Olykor voltak nehéz pillanataim a klubnál, de mindig túljutottam azokon, mindig segített mindenki - a menedzser, a csapattársaim, a stáb és a szurkolók. Tudom, hogy ez a legjobb klub számomra."

 


"Magabiztos vagyok és boldog az életem. A családom nagyszerû és remélem, hogy a sérüléseket magam mögött hagyom."

"Huszonnégy éves vagyok és rengeteg dolgot tanultam az utóbbi pár évben, megértettem, mit kell tennem a karrierem érdekében, vigyáznom kell magamra és keményen edzeni. Ez a célom."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!