Bébé megragadná a lehetõséget

A Manchester United nyári igazolása, Bébé kijelentette, eltökélt, hogy két kézzel ragadja meg a lehetõségét Angliában.


A 20 éves portugál támadó nyári Manchesterbe igazolása világszerte hírértékkel bírt, ugyanis Sir alex Ferguson úgy szerzõdtette egy sikeres felkészülési szezont követõen a Vitoria Guimaraes együttesétõl, hogy személyesen nem is látta játszani.

 

Sokan kételkedtek Bébé képességeiben, hiszen állandóan csak azt szajkózta a sajtó, hogy egy hajléktalan világbajnokságot megjárt játékos mit keres a Manchester Unitedben, ám õ azóta elkezdte bizonyítani, mit láthatott benne skót menedzsere. Legutóbbi két mérkõzésén két gólt is szerzett, elõbb a Wolves elleni Ligakupa mérkõzésen, majd kedden a Bajnokok Ligájában a Bursaspornak is beköszönt.

 

Az ifjú titán elõször teljesen letaglózta, hogy a futball világ legnagyobb sztárjaival készülhet együtt, azonban annak ellenére, hogy még koránt sem érte el teljesítménye legjavát, eltökélt, hogy ne hagyja kicsúszni kezei közül az életében valószínûleg egyszeri lehetõséget, és éljen azzal a lehetõséggel, hogy a Vörös Ördögök játékosa lehet.

 

 

"Mindenki arról álmodozik, hogy egyszer a Manchester United játékosa legyen" - kezdte az Inside United magazinnak.

 

"Amikor elõször jártam az Old Traffordon, elképzeltem, ahogy majd itt játszom."

 

"Emlékszem az elsõ napi edzésre. Nem hittem el, hogy ez velem történik. Ott ültem az öltözõben, és körbenézve rengeteg híres játékost láttam magam körül."

 

"Korábban a tv-ben láttam õket, mostanra pedig már egy csapatban játszhatok velük. Kissé idegtépõ volt számomra. Az elsõ napomon úgy éreztem, képtelen vagyok megfelelõen edzeni."

 

"Mindig is arra gondoltam, hogy egyszer majd egy nagy klubnál játszhatok, de azt nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan valósággá fog válni. Mostanra viszont itt vagyok, és szeretném a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtva a legtöbbet kihozni ebbõl a lehetõségbõl."

 

"Szeretnék tudásomhoz mérten a legjobban játszani, és minél többet fejlõdni, hogy a klubnál játszhassak. Ezek az ambícióim." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!