Nani: Most kezdjük az igazi arcunkat mutatni

Nani úgy hiszi, a szurkolók az utóbbi idõben kezdik látni az igazi Manchester Unitedet, miután sorozatban öt gyõzelmet arattak.


A portugál szélsõ szerint tartása egyértelmûen megmutatkozott a keddi Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen, ahol a Vörös Ördögök 3-0-s gyõzelmet arattak a török bajnok felett, ezzel pedig karnyújtásnyire kerültek a továbbjutástól a legjobb 16 közé.

 

"Nagyon nagy öröm volt látni, hogy a csapat milyen remek teljesítményt nyújt, minden játékos kitett magáért" - kezdte Nani.

 

"Megmutattuk, hogy egy csapat vagyunk és nagyon jól játszottunk. Olyankor, mikor ilyen csapatunk van, nagyon boldog vagyok, mindenki élvezheti a játékunkat."

 

"A legutóbbi mérkõzéseink során egyre inkább összejöttek a dolgok a csapatnak. Úgy játszottunk együtt, mint egy igazi csapat, ezért is tudtuk megnyerni a fontos mérkõzéseket."

 

"Szerintem most láthatják az emberek az igazi Manchester Unitedet. Jelenleg nagyon magabiztosak vagyunk. Szeretnénk megnyerni a következõ összecsapásunkat és elkapni a Chelsea-t."

 

 

Hogy Nani részese lehet-e utóbbinak a következõ mérkõzésen, azt nem igazán lehet tudni, ugyanis a Bursaspor ellen a 28. percben ágyéksérülés miatt le kellett cserélni. Az egykori Sporting játékos jelenleg vezeti a Premier League gólpassz listáját, és érthetõen nem szeretne sokat hiányozni, hogy tovább folytathassa eddig parádés 2010/2011-es szezonját.

 

"Egy kisebb fájdalmat éreztem az ágyékomban, remélhetõleg rendbe jövök a szombati Wolves elleni bajnokira, azonban a következõ napokban még meglátjuk, mi a helyzet. Jelenleg nem érzek fájdalmat, jól vagyok, és élvezem, hogy a csapat vezéregyéniségeként nagy felelõsség hárul rám, hogy minél elõbb harcra kész állapotba kerüljek" - tette hozzá.

 

"Mióta Manchester kerültem, mindig is azt mondtam, hogy hiszek a képességeimben. Elkezdtem keményen dolgozni, és meg is kaptam a lehetõséget a bizonyításra. A csapat tagjaként rengeteg tapasztalatot halmoztam fel és mostanában nagyon élvezem a játékot, de tudom, hogy többre is képes vagyok, ezért nagyon keményen dolgozok, hogy napról-napra jobb lehessek."

 

"Azt akarom, hogy a jövõben mindenki azt mondja, Nani a világ egyik legjobb játékosa. Ez a célom. Talán néhányan már most is ezt mondják, nem tudom. De ha így van, akkor örülök neki."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!