Carrick szerint a gyõzelem kiérdemelt volt

A Stamford Bridge gyepén oly sok remek teljesítmény után elszenvedett vereségeket követõen Michael Carrick szerint a tegnapi gyõzelem szenzációs és már régóta esedékes volt.


A Vörös Ördögök végül szoros mérkõzésen Chicharito góljával gyõzték le a kilenc emberre fogyatkozó hazaiakat, ezzel a gyõzelemmel pedig egy pontra megközelítették a Premier League élén álló londoniakat.

"Hatalmas három pont ez" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Hosszú évek óta nem gyõztünk már itt a legnagyobb riválisunk ellen, jóvá akartuk ezt tenni és ezért gyõzni akartunk."

"Plusz a tény is ott volt, ha veszítünk, lecsúsztunk volna tõlük. Tudom, hogy még hosszú az út, de nem lett volna túl jó pozíció számunkra az. Úgyhogy ebbõl a két okból is nagy eredmény ez."

"Az utóbbi három vagy négy évben több, igazán nagyszerû teljesítménnyel rukkoltunk elõ itt, de nem jött az, amit megérdemeltünk volna, ezért is édes a mai gyõzelem."

 


"Olykor valóban nagyszerû dolgokat mutattunk és csalódást keltõ lett volna, ha nem nyertük volna meg a találkozót. Korábban olyan döntések születtek, ami nem nekünk kedvezett és ezáltal nehéz volt itt gyõzni, de ma megfordult a kocka. Megszereztük azt, amit megérdemeltünk."

A Chelsea, a United és a Manchester City jelen állás szerint egyetlen pontnyira van egymástól a tabella elején, a középpályás szerint pedig nagyon fontos, hogy a nagy riválisoktól csenjenek el pontokat.

"Különösen a riválisaink ellen - a Liverpool ellen korábban, most a Chelsea, jövõ héten az Arsenal ellen - fontos, hogy pontokat raboljunk el. Ezért volt ez nagyon fontos és ezért lesz fontos a jövõ hét is. Jó szezonkezdet ez. Volt néhány vereségünk, de visszavágtunk és jelenleg nagyon jó helyzetben vagyunk, úgyhogy nagyon örülünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!