Van Persie visszautasította a Manchester City-t

Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger most a nagy nyilvánosság elõtt is felfedte azt a már ismert tényt, miszerint Robin van Persie visszautasította a nyáron, hogy a Manchester Cityhez igazoljon.


Ehelyett Van Persie úgy döntött, hogy a Manchester Unitedhez igazol, és míg a francia menedzser nem igazán kívánt belemenni ennek az ügynek a részleteibe, addig újra kifejezésre adta, hogy szeretné, ha a holland támadó jó fogadtatásban részesülne egykori csapatai szurkolóitól, amikor szombaton pályára lép ellenük.

 

"Igaz, hogy a Manchester City érdeklõdött iránta, és végül úgy döntött, hogy a Unitedhez igazol" - kezdte Wenger.

 

"Ennek az okáról inkább õt kellene kérdezni, én errõl nem kívánok többet megtudni."

 

"Hogy jobban fáj-e, mintha egy másik angol klubhoz távozott volna? Hát nem igazán ezt kívántam volna!"

 

 

"Újból szeretném elmondani, hogy reményeim szerint tiszteletteljes fogadtatásban lesz része, mert nyolc teljes éven át szolgálta a klubunkat, és ez idõ alatt minden tõle telhetõt megtett értünk. Szeretnénk, ha ezért tisztelnék."

 

"Hogy meglepõdtem-e azon, hogy ilyen jól teljesít a Manchester Unitedben? Nem, nem igazán. Manchesterben remek játékosok veszik körül, Robin pedig nagyon intelligens játékos, fõleg ha a tizenhatos környékére keveredik."

 

"Azt gondolhatnák, a munkám egyik legfontosabb része az, hogy pozitív hatással legyek emberekre, úgy, mint a játékosaim. Ha ez sikerül, akkor elégedett lehetsz. Szerintem nem voltam rá túlzottan rossz hatással."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!