Bruno Gomes interjú

Tudtad, hogy a Manchester Unitednél próbajátékon van egy ifjú brazil tehetség, Bruno Gomes? Ha nem, akkor ezt az interjút semmiképpen se hagyd ki az Old Trafford jövõbeli reménységével. VIDEÓVAL


Bruno Gomes, ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Desportivo Brasil játékosaként vesz részt próbajátékon a Manchester Unitednél. A 16 éves csatár, aki elõször került most kapcsolatba a klubbal, már több helyen is letette a névjegyét, és mindenhol megbízható gólszerzõként tündökölt: gólkirály volt a Palmeirasban a Paulista U13-as bajnokságban, a São Carlosban a Paulista Interclubes U15-ös pontvadászatban, és a Copa Brasil Votorantim kupasorozatban (szintén U15-ös szinten) a Corinthiansban. Nem mellesleg a Paulista U17-es bajnokságban is vezeti a góllövõlistát a Desportivo Brasil csapatában 19 góllal.

 

Bruno az Old Trafford Brasil honlapnak beszélt a Manchester Unitednél eltöltött idõszakáról, a kerettel való elsõ találkozásáról, és a klubbal kapcsolatos céljairól.

 

Bruno Gomes (a kép jobb oldalán) és Sir Alex Ferguson

 

 

Milyen volt az elsõ találkozásod Sir Alex Fergusonnal?

Csodás volt. Õ egy misztikum Manchesterben, ahol mindenki tiszteli, és nagyszerû volt a közelében lenni. Igazából arról kérdezett engem, hogy mi a posztom, és hogy beszélek-e angolul. Aztán a klubom képviselõivel beszélt, akikkel együtt jöttem Manchesterbe.

 

Volt már bármilyen kapcsolatod a keret tagjaival?

Itt együtt ebédelünk, és vacsorázunk a felnõtt csapat tagjaival. Emellett egy helyen is edzünk, bár külön pályákon, de közelrõl láthatjuk az edzésüket. Nagyszerû volt egy levegõt szívni Giggsszel, vagy Rooneyval, nincs igazam? Elképzelhetik, hogyan éreztem magam utána.

 

Mit gondolsz Manchesterrõl? És Carringtonról?

A város nagyszerû, minden megvan benne, amire szükség lehet, egy kicsit olyan, mint Sao Paolo, csak kisebb méretben. Az edzõközpont hihetetlen grandiózus, fantasztikus pályákkal. Minden tökéletes, hatalmas edzõterem áll rendelkezésre, és mindenki együtt ehet. Tényleg hatalmas komplexum, méltó a Manchester United méreteihez.

 

Milyen érzés egy kis brazil klubtól egyenesen a Manchester Unitedhez kerülni?

Jó, mert amikor elhagytam a Corinthianst, már akkor tudatában voltam, hogy milyen projekt részese lehetek a Unitednél, amint elmúltam 18 éves.

 

 

Milyen volt az elsõ edzésed? Éreztél bármilyen különbséget a játékstílusban?

A Manchester United edzései nagyon hasonlóak a Desportivo Brasilnál tartottakhoz, mert a DB edzõi átveszik azokat a formulákat, amiket a Unitednél alkalmaznak, köszönhetõen a két klub egyezségének, illetve mert az egyik képviselõjük idõrõl-idõre tart edzéseket nekünk Brazíliában.

 

A Twitteren már számos szurkoló üdvözölt téged. Ez önbizalmat ad neked ahhoz, hogy a Manchester Unitedhez igazolj?

Ez csodálatos. Most már tényleg nagyon szeretném magamra húzni a klub vörös mezét! Nagyszerû látni, hogy ez a klub mit jelent világszerte az embereknek, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Remélem, hogy tényleg hamarosan hivatalosan is a United játékosa lehetek.

 

Mik a céljaid a klubnál?

A céljaim, hogy gólkirály legyek a bajnokságban, az elsõ brazilként, akinek ez sikerül, de legfõképpen, hogy angol bajnok és Bajnokok Ligája gyõztes lehessek. Ez az álmom, és hogy hallhassam, "Champione, Champione, Ole, Ole, Ole!".

 

 

Bruno Gomes legutóbbi góljai a Desportivo Brasilban:

 

 

 

 


Old Trafford Brasil & Sambafoot

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!