A Man.City nem tett le Rooney megszerzésérõl

Egyes hírek szerint a Manchester City 60 millió fontot kíván adni Wayne Rooneyért a Unitednek.


A Citynél nem tettek le arról, hogy az angol válogatott csatárt magukhoz csábítsák annak ellenére sem, hogy a 25 éves játékos a közelmúltban írta alá új, öt évre szóló szerzõdését.

A kékeknél abban reménykednek, hogy Sir Alex Fergusonnal és a szurkolókkal megromlott viszonya miatt Rooney még mindig el akarja hagyni az Old Traffordot.

 


Mint ismeretes, Rooney a klub ambícióira hivatkozva kívánta elhagyni klubját és emiatt a kínált szerzõdéshosszabbítást sem volt hajlandó aláírni. Azonban Fergusonnak sikerült meggyõznie a csatárt a maradásról, így aláírásával ellátta az új szerzõdését.

A klub tulajdonosai is ígéretet tettek neki, hogy lesznek minõségi igazolások a közeljövõben, ez is segítette Rooneyt a döntésben. Ellenben olyan híreket hallani, hogy Rooney még mindig elszigetelt a klubnál, mert sem a csapattársai, sem a szurkolók nem bocsátottak meg neki.

Sokak szerint ha a Manchester United Cristiano Ronaldo után Rooneyt is eladná, nem lenne képes harcolni sem hazai, sem nemzetközi porondon.

A City azzal csábítaná Wayne-t, hogy még több minõségi igazolással harcban lennének a kupákért - ami jelenleg még távoli.

Spekulációk szerint az Eastlenden Wayne Rooney az elsõ számú célpont és néhányan úgy vélik, képesek akkora összeget ajánlani, amit a Manchester United nem tudna visszautasítani.


sportsvibe.com


sportsvibe.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!