Rooney: Készen állunk a végsõkig harcolni

Wayne Rooney úgy véli, a Vörös Ördögök Portugáliában aratott gyõzelme, melynek során 1-0-ás hátrányból fordítottak, jó katalizátora lehet csapatának a folytatáshoz.


A United csatára egy góllal járult hozzá csapata 3-1-es gyõzeleméhez, a SC Braga ellen, ezzel segítve a Vörös Ördögöket a biztos továbbjutáshoz, a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába.

 
Rooney úgy véli a United jó formában van, és az elmúlt mérkõzések gyõzelmeire építkezhetnek, ami remek elõkészítése az elõttük álló találkozóknak. Sir Alex fiai ugyanis novemberben elõbb az Aston Villa-hoz, a Norwich Cityhez és a Galatasaray csapatához látogatnak, majd az Old Traffordon fogadják a Queens Park Rangers és a West Ham gárdáját a hónap végén. 
 
"Ebben a szezonban voltak már fantasztikus meccseink és olyanok is amin szenvedtünk" - mondta Rooney a Sky Sports-nak.
 
"A mai egy nehéz éjszaka volt, nem a legszebb játékkal, de megnyertük a találkozót, és ez most a legfontosabb a számunkra. Csoportelsõk vagyunk, ezt akartuk és ez boldogsággal tölt el mindenkit."
 
"Remek pozícióban vagyunk a versenyben és tudjuk, hogy ettõl még többre is képesek leszünk. Sikerült megszereznünk a maximális pontszámot és így biztossá vált a továbbjutás."
 
 
A Vörös Ördögök az idei Bajnokok Ligája versenysorozatban négy mérkõzésbõl négy gyõzelmet arattak, ezzel elsõ helyen állnak a H csoport élén és két mérkõzéssel a csoportkör vége elõtt biztos továbbjutók. Ez a teljesítmény messze felülmúlja a tavalyit, amikor Sir Alex gárdája a Basel csapatától vereséget szenvedve kiesett a versenysorozatból. Rooney szerint sokat tanultak a kudarcból és ez nagy elszántsággal töltötte fel a csapatot.
 
"Nagyon csalódottak voltuk tavaly, amikor kiestünk a csoportkörbõl. Könnyelmûek voltunk. Semmiképp sem akartuk, hogy ez megismétlõdjön. Szerencsére mind a négy mérkõzést megnyertük így jelen pillanatban csoport elsõk vagyunk. A tavalyi kudarc után csak ezzel az eredménnyel lehetünk elégedettek. "
 
"Az elõzõ szezonban sok új és fiatal játékos került a csapatba, a Bajnokok Ligája pedig remek lehetõséget nyújtott részükre a tapasztalat szerzésre. A menedzser pedig bedobta õket a mélyvízbe, aminek a gyümölcse idén érett be a számunkra."
 
"Mindannyian eltökéltek vagyunk. Be szeretnénk bizonyítani, hogy a legjobbak vagyunk. Bár idén a sorsolás is kedvezett a számunkra, de az, hogy eddig sikerült begyûjtenünk a maximális pontszámot, remek ösztönzés a folytatásra. Készen állunk a végsõkig harcolni. Ott akarunk lenni a döntõn, a Wembleyben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!