Nani kidõlt, Evans állapota kérdéses

A Braga ellen elszenvedett kisebb lágyék sérülésbõl várhatóan felépül Jonny Evans szombatra, Nani azonban oldalvonalon kívülre szorult tíz napra.


A szélsõt a Bajnokok Ligája mérkõzésen le kellett cserélni combizom sérülés miatt és rövid pihenõre lesz szüksége, hogy ismét pályára léphessen.

"Reméljük, hogy Evans rendben lesz szombatra" - mondta Sir Alex Ferguson percekkel ezelõtt a médiának szokásos sajtótájékoztatóján.

"Kérdéses a szereplése, de semmi komoly dologról nincs szó."

"Nani combizma húzódott, amiért körülbelül tíz napra kidõlt, de rendben lesz. Nem szakadt, csak meghúzódott."

Amennyiben Jonny Evans mégsem állna készen holnapra, a menedzser Chris Smallingot fogja felkérni a védelemben felmerülõ feladatok elvégzésére.

 


Smalling május óta a Braga ellen játszotta elsõ meccsét, mivel még a felkészülési idõszak egyik edzésén tört el a lábában egy csont.

"Figyeljük Jonny helyzetét, ha nem képes játszani, Chrisnek kell majd."

"Sokat követel ez tõle, hogy szerda után szombaton is pályára lépjen, hisz csak most jött vissza. Nagy dolog, hogy visszatért és nincs semmi probléma vele. Jól játszott szerdán - elégedettek voltunk."

A Vörös Ördögök bajnoki éllovasként utaznak szombaton a Villa Parkba, ahol félelmetes eredményeket értek el, hiszen eddigi 20 Premier League mérkõzés során csupán kétszer távoztak vesztesként onnan.

De látva azt, hogy 1989 óta elõszõr tudott gyõzni az Old Traffordon a Tottenham, Sir Alex Ferguson nem ad sokat az ilyen rekordokra.

"Bár nagyszerû eredményeket értünk el a Villa Parkban, soha nem vehetünk biztosra semmit."

"Mindig teljesítenünk kellett ott. Jó pálya számunkra, mindig élveztem a meccseket. Az egyik legrégebbi hagyományokkal bíró pálya, ahol mindig jó hangulat van és a szurkolók mindig fantasztikusak."


 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!