U18: United 3-0 Newcastle

A Vörös Ördögök ismét bajnoki mérkõzést játszottak és magabiztos 3-0-lal múlták felül a Newcastle csapatát, köszönhetõen Andreas Pereira, James Wilson és Kenji Gorre góljainak.


Wilson - aki korábban ötszöt is betalált a Szarkák ellen, mikor 7-1-re gyõzött a Manchester - ismét a legveszélyesebb játékos volt és már a harmadik percben közel járt a gólhoz, lövésér azonban lábbal menteni tudta Freddie Woodman. Mats Daehli kevergetett védõk között, mielõtt passzolt volna Pereirának, aki egy lapos lövéssel talált be a vendégek kapujába, megszerezve a vezetést.

Ben Pearson remek labdáját Wilson lõtte meg, de blokkolni tudták a védõk, így a labda a kapu mellé szállt. Donald Love pedig távolról próbálkozott, de csak az oldalhálót találta el. A United kézben tartotta a meccset és jó volt nézni - leginkább Daehli - a játékát, miközben Jack Rudge és Pereira is csak kapu mellé tudott tekerni egy-egy lehetõséget.

Nem volt szerencsés Pereira, hiszen nem sikerült megdupláznia góljainak számát egy szabarúgást követõen, uganis lövése elõbb a felsõ léven csattant, majd a jobb kapufát is érintette, de nem pattant a kapuba a játékszer. Közben Love a jobb bekk posztján remekelt, elõbb Rudge-nak adott egy jó ívelést, majd a 38. percben Wilsonhoz ívelt, aki mellkassal megszelídítette a labdát, majd jobbal Woodmann mellett kapuba talált, bemutatva igazi képességeit.

Louis Rowley ívelésénél fejelhetett Wilson, de ebbõl nem lett gól, így a szünetre már nem változott az állás. Fordulás után ott folyttódott a találkozó, ahol az elsõ játékrész abbamaradt, a Vörös Ördögök továbbra is nyomás alatt tartották a Newcastle-t és nagyszerû passzokkal hozták nehéz helyzetbe a vendég védelmet.

Ám a vendégek egy idõ után kezdték összeszedni magukat támadásban is és majdnem feljöttek egy gólra, de Alex Gilliead fejesét a gólvonalon menteni tudta Rudge, majd Pierluigi Gollini védett Steven Logan próbálkozásánál. Sõt, a United kapusának egy csodás védést is be kellett mutatnia Gilliead próbálkozásánál, de Paul McGuinness csapata végül mindig állta a sarat.

A hazaiak ismét rákapcsoltak, elõbb Love passza után Rudge hagyott ki egy helyzetet, majd hatalmas lehetõség után úszta meg a Newcastle, hogy nem kerültek nagyobb hátrányba. Pereira játszott remekül és önzetlenül passzolt a csereként beálló Gorre-hoz, ám Lee Desmond mellkassal valahogy még menteni tudott a gólvonalon állva.

Gorre azonban csak megszerezte a United harmadik gólját - a 7-1-en is betalált -, Daehli balról belõtt labdáját bólintotta magabiztosan a hálóba. A gól után még Love lõtt kapu mellé, valamint Daehli próbálkozása találta el a hosszú kapufát, ám több gól nem esett, a manchesteriek így is teljesen megérdemelt gyõzelmet értek el.


Barclays U18 Premier League
Manchester United 3-0 Newcastle United
Carrington

United: Gollini - Love, Wilkinson, Grimshaw(Dalley 84.), Rowley - Weir, Pearson, Rudge(Gorre 59.), Daehli - Pereira - Wilson(Byrne 68.)
Nem használt csere: O'Hara

Gólszerzõ: Pereira 8', Wilson 38', Gorre 82'

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!