Fergie ül a kispadon a Wolves ellen

Vírusos megbetegedése ellenére Sir Alex Ferguson fog majd helyet foglalni menedzserként a Manchester United kispadján a Wolves elleni bajnokin.


Úgy tûnik, hogy a Vörös Ördögök csapatában senkit, és semmilyen szintet nem kímél a korábban már a lábáról a fél csapatot ledöntõ vírusos fertõzés, amely elõször komolyan a keddi Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésrõl, Törökországból hazafelé tartó repülõjáraton ütötte fel fejét.

 

A komoly jelzõ használata azért szükséges ugyanis ez a megbetegedés korábban már a csapat több tagjánál jelentkezett, amiért õk el se utazhattak Bursába a csapattal.

 

A legkomolyabban a csapat középpályása, Darron Gibson kapta el, aki így a hétvégi Old Traffordon rendezendõ Wolverhampton Wanderers elleni bajnokin se állhat csapata rendelkezésére.

 

Könnyen elképzelhetõnek tûnt, hogy nem õ lesz az egyetlen hiányzó, ugyanis Sir Alex Ferguson kihagyta a szokásos mérkõzés elõtti sajtókonferenciáját, azonban jobbkeze, Mike Phelan megerõsítette, hogy a skót menedzser leülhet holnap a Vörös Ördögök kispadjára.

 

 

"A menedzser azóta betegséggel küzködik, hogy visszatértünk Törökországból" - kezdte Phelan.

 

"A vírus tegnap döntötte le teljesen a lábáról. Úgy érezte magát egy kicsit, mint amikor repültünk vissza a Bursaspor elleni mérkõzés után."

 

"Tegnap érezte a legrosszabbul magát, úgyhogy egy kicsit otthon tartottuk, hogy a klubnál többen ne fertõzõdjenek meg."

 

"Õ is azzal a vírussal küzködik, ami már korábban felütötte fejét a csapatnál."

 

"Az ilyen dolgok nagyon letudják dönteni az embert a lábáról, és nehéz kikászálódni belõlük, de ott lesz a holnapi mérkõzésen."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!