U21-esek a Newcastle ellen

Ma este a Manchester United U21-es csapata a Newcastle United otthonába látogat a Barclays U21 Premier League keretein belül.


Sam Johnstone nem utazott el erre a találkozóra, így Jonny Sutherland lesz a Vörös Ördögök portása az esti összecsapáson. Warren Joyce gárdája jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán (egy mérkõzéssel kevesebbet játszva az elsõ kettõnél - a szerk.), "köszönhetõen" annak, hogy négy bajnoki forduló során nem tudták legyõzni ellenfelüket azóta, hogy a Moss Lane gyepén 4-2-re diadalmaskodtak a Szarkák felett. Mindazonáltal csupán egyetlen vereséget szenvedett a csapat minden sorozatot figyelembe véve és ha ma este gyõzni tud, mindenképp a Newcastle elé ugrik, ráadásul akár még a listavezetõ Tottenhamet is beelõzheti, bár a Spurs is pályára lép ma, a Sunderland ellen szerepelnek a londoniak.

Johnstone kapus és Nick Powell az angol U21-es csapattal készül az északírek elleni blackpooli mérkõzésre, melyet kedden rendeznek meg, míg Joshua King sérülés miatt nem szerepelhet, aki így a norvég válogatottból is kiszorult.

Robbie Brady, Michael Keane, Jesse Lingard és Sean McGinty pedig kölcsönben szerepel.

A keret: Jonny Sutherland, Frederic Veseli, Scott Wootton, Michele Fornasier, Marnick Vermijl, Bebe, Tom Thorpe, Ryan Tunnicliffe, Adnan Januzaj, Larnell Cole, Federico Macheda, Tom Lawrence, Reece James, Kieran O'Hara, Charni Ekangamene, Luke Hendrie, Luke McCullough


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!