Evra: A United jobb, mint a City

Patrice Evra bejelentette, hogy fûti õt a városi derbi rivalizálása, és úgy véli, hogy a Manchester City elõzõ szezonban szerzett bajnoki címe miatt nem lettek jobb csapat, mint a Manchester United.


A francia bal bekk a United tagjaként élhette át, ahogyan a bajnokság hajrájában hihetetlen drámai fordulatok után elvesztették a bajnoki címet.
 
De Sir Alex Ferguson emberei megrázták magukat a nyáron, megerõsítették a csapatot és jelenleg a tabella élén tanyáznak, két ponttal a városi rivális elõtt.
 
Evra, aki most az Olaszország elleni barátságos válogattot mérkõzésre készül, amikor találkozhat a City-s Mario Balotellivel, aki úgy hiszi a United a derbiken mindig gyengébb.
 
A United december 9-én a City-hez látogat, a védõ pedig a következõket nyilatkozta a francia médiának: "Tisztában vagyok vele, hogy Mario nagyon jó."
 
"De nem hiszem, hogy tudnék vele a két manchesteri csapat rivalizásáról beszélni, mert számára mindig a Manchester City a jobb."
 
"Attól, hogy az elõzõ szezonban megnyerték a bajnokságot, az még nem változtat semmin."
 
Idõközben Evra elhatározta, hogy mielõtt befejezi karrierjét a francia válogatottban, szeretne egy olyan nagy nemzetközi tornát megnyerni, mint a 2014-es Világbajnokság.
 
 
A 31 éves bal bekk is azon játékosok között volt, akiket a Francia Labdarúgó Szövetség a 2010-es világbajnokságon történtek miatt eltiltottak néhány mérkõzésre.
 
Ezek után Evra fel nem használt csereként ült végig néhány találkozót az egykori francia szövetségi kapitány, Laurent Blanc döntése jóvoltából, majd a 2012-es Európa-bajnokságon Spanyolország búcsúztatta õket a tornáról.
 
A francia hátvéd a következõket nyilatkozta: "Mindenekelõtt szeretnék az országomnak megnyerni egy trófeát. Nem akarom karrierem lezárásaként trófea nélkül hagyni a nemzetemet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!