Vörös Ördögök a válogatottban

Danny Welbeck ötödször tudott eredményes lenni az angol válogatottban a Svédország elleni idegenbeli 4-2-es vereség alkalmával, ahol a házigazdák összes gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte.


A Manchester United ifjú csatára klasszikus szélsõjáték után, klubbéli csapattársa, Ashley Young beadásából szerzett gólt a 35. percben. A Háromoroszlánosok ezzel a góllal egyenlítettek Stockholmban Ibrahimobic vezetõgólját követõen, majd nem sokkal késõbb a vezetést is megszerezték Steven Caulker révén, aki a válogatott mezében 100. mérkõzését játszó Steven Gerrard szabadrúgását váltotta gólra fejjel.

 

Tom Cleverley és Young egy órányi játékidõt követõen lecserélésre kerültek, helyükre Jack Wilshere és Daniel Sturridge állt be, amelyet követõen Welbeck a bal szélre húzódott ki. A rengeteg cserét követõen Ibrahomovic egy életerõs lövéssel egyenlített ki, majd egy megpattanó szabadrúgásával átejtette Joe Hartot, megszerezve ezzel mesterhármasát. A mérkõzés vége felé egy pocsék Hart tisztázást fantasztikus mozdulattal emelt a hálóba a bosnyák származású támadó, kialakítva a 4-2-es hazai gyõzelmet.

 

 

Lehet, hogy Chile 3-1-es vereséget szenvedett Szerbiától St. Gallenben, Svájcban, azonban arra az estére valószínûleg sokáig fog emlékezni Angelo Henriquez. A tinédzserkorú támadó mindössze húsz perc után állt be csereként a megsérült Alexis Sanchez helyére, és felnõtt válogatottbeli bemutatkozását góllal koronázta meg, amikor Matias Fernandez szabadrúgását közelrõl fejelte a szerb kapuba - mindezt úgy, hogy a dél-amerikaiak emberhátrányban játszottak Arturo Vidal kiállítását követõen.

 

 

Darren Fletcher végigjátszotta a Skócia 2-1-es gyõzelmével végzõdõ Luxemburg elleni találkozót, amely során Jordan Rhodes szerezte mindkét skót gólt. Robbie Brady kezdõként lépett pályára, amikor Írország 1-0-s vereséget szenvedett Görögországtól, de a félidõben Wes Hoolahan váltotta. Jól szerepelt Patrice Evra a francia válogatottban, ugyanis teljesítményével hathatósan közremûködött abban, hogy hátrányból fordítsanak Olaszország ellen Parmaban.

 

Anders Lindegaard nem léphetett pályára Törökországban, ahol Dánia 1-1-es döntetlent ért el a vendéglátók ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!