A Rangers tagadja a spekulációkat

Walter Smith elárulta, nem szívesen fogadna el ajánlatokat a Rangers kapusáért, Allan McGregorért akit ismét hírbe hoztak a Manchester Uniteddel.


A hálóõr idén remek formában véd a klubcsapatában és a válogatottban is, annak ellenére, hogy a Rangers épp a hét közben szenvedte el elsõ vereségét a Bajnokok Ligájában a Valencia ellen.

 

 

A 28 éves játékost többször kapcsolatba hozták már a Vörös Ördögökkel, és állítólag Sir Alex Ferguson lépéseket kíván tenni megszerzéséért alig 24 órával azután, hogy a Rangers szerzõdést hosszabbított második számú kapusával, Neil Alexanderrel.

 

Walter Smith azonban nem kíván megválni egyik játékosától sem.

 

„Örülünk, hogy van 2 jó kapusunk.”

 

„Az, hogy az egyikükkel szerzõdést hosszabbítottunk nem jelenti feltétlenül azt, hogy a másik kapusról spekulálni kéne.”

 

„Állandó találgatások vannak az átigazolási ablakok elõtt, de nem engedhetjük meg magunknak, hogy elveszítsük a jó játékosainkat. Szeretnénk azokkal befejezni a szezont, akikkel elkezdtük.”

 

„Örülünk, hogy Alexander is hosszabbított, õ egy nagyszerû kapus és profi sportoló. Mindig vannak találgatások, de a múlt héten Naismith, most Alexander, a jövõ héten pedig talán valaki más fog hosszabbítani.”

 

Teamtalk

 


Teamtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!