Young: Végre itthon

Ashley Young örül annak, hogy két igen ellentétes, 2-2 meccses idegenbeli sorozat után végre ismét az Old Traffordon léphet pályára.


Minden jól kezdõdött, hiszen Bragában és Birminghamben - utóbbi városban épp korábbi csapata, az Aston Villa ellen - is sikerült gyõzni, ám gépezetbe porszem került, hiszen a Norwich, majd a Galatasaray otthonában is vereséggel zártak a Vörös Ördögök.

Young azonban reméli, hogy a United teljesen képes lesz kihasználni azt, hogy az Old Traffordon szerepel a csapat - az elkövetkezendõ rövid idõszakban elõször a QPR ellen ma - és bízik abban, hogy õ maga is hasznot húzhat ebbõl.

"Az elmúlt hetek során nem sûrûn voltunk otthon" - mondta Ashley a United Reviewnek.

"Nem sok idõt töltöttünk a családunkkal és nem sokszor láttuk az Old Traffordot, szóval jó lesz ma délután visszatérni a stadionba. Amíg idegenben is szerezzük a pontokat, az addig nem rossz - a gyõzelmek könnyebbé teszik ezt."

 


"A Carrow Roadon mutatott teljesítmény után mindannyian nagyon csalódottak voltunk és ez olyan valami, amit nagyon szívesen helyre hoznánk."

"Minden csapatnak vannak rossz eredményei olykor és szeretném azt hinni, hogy a múlt hétvégi ilyen volt és le is záródott. Újra az Old Traffordon játszhatunk és biztosak vagyunk abba, hogy visszajuthatunk a helyes útra."

Young megfordult az Álmok színházának mindkét öltözõjében és tudja, az idegenben szereplõ csapatnak elég lehet az is ahhoz, hogy veszélyt jelentsen, hogy ebben a stadionban szerepelhet.

"Egy idegenbeli csapat játékosának olyan az Old Traffordra jönni, mintha kupadöntõt játszana. Ugyanilyen volt nekem is, amikor az Aston Villával voltam itt. Ha le tudnánk gyõzni a Manchester Unitedet az Old Traffordon, az olyan nap lenne, amire mindannyian emlékeznénk. Sosem sikerült ez megtennem, de úgy vélem, minden játékos ugyanígy gondolja."

"Biztos vagyok abban, hogy a QPR is készen áll majd erre a találkozóra. De otthon nagyon jók vagyunk és a soron következõ két hazai meccsünk során az összes pontot meg akarjuk szerezni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!