Két szélsõ sem utazik el Readingbe

Antonio Valencia és Nani sem utazik el a szombati, Reading elleni összecsapásra.


Bár Valencia a Manchester City elleni derbire már visszatérhet, a portugál szélsõre még minimum egy hónapos kényszerpihenõ vár.

Nick Powell és Ryan Giggs elég jó állapotba kerülnek holnapra ahhoz, hogy velük is számolhasson Sir Alex Ferguson, míg Nemanja Vidic elkezdte az edzéseket annak érdekében, hogy hamarosan visszatérhessen, akár már szerdán a kolozsváriak ellen. Rio Ferdinand visszatérhet a kezdõbe azok után, hogy egykori csapata, a West Ham ellen nem lépett pályára pihentetés gyanánt.

"Nani és Valencia még mindig kiesõk" - mondta Ferguson percekkel ezelõtt Carringtonban a sajtónak. "Nani még 4-5 hétig pályán kívülre szorul. Ez egy combizom sérülés, aminek idõt kell adni."

 


"Antonio jövõ hétre rendben kell legyen. Csípõ gondjai vannak, ami fáj kissé, de egyre jobb."

"Nick Powell elkapott egy vírust, de holnapra rendben lesz, Ryan Giggs egy enyhébb combizom sérülést szenvedett, de õ is bevethetõ lesz holnap. Nemanja Vidic elkezdte az edzéseket, ami jó hír és Paul Scholes is visszatérhet eltiltásából."

Bár a Reading mondhatni kedvenc ellenfele a Unitednek, Sir Alex nem számít könnyû találkozóra.

"Úgy vélem, a Premier League-ben az idegenbeli mérkõzések egyre nehezebbek. Jó példa erre a Norwich. Nagyon nehézzé tették a napunkat és ugyanerre számítok a Readingtõl is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!