Park büszke a teljesítményére

Ji-sung Park egyszerre volt büszke és szerény, miután két gólt lõve - másodikat a hosszabbításban a Stretford End elõtt szerezte - eldöntötte a mai, Wolves elleni találkozót, ezzel segítve csapatát egy fontos bajnoki gyõzelemhez.


A középpályás a 93.percben döntötte el a mérkõzést, ezzel mentve meg a Unitedet attól, hogy az idei bajnokságban már sokadszorra nem tudták elõnyüket megvédeni. De most az ellenfél egyenlítése után sikerült felállniuk.

"Nagyon boldog vagyok." - mondta Park az MUTV-nek.

"Ismét három pontot szereztünk, én lõttem a gyõztes gólt az utolsó pillanatban, nagyon boldog vagyok."

"Semmivel nem lehet összehasonlítani ezt az érzést, amikor gyõztes gólt szerzel az utolsó pillanatokban, amiért a szurkolók felugranak és kiabálnak. Hihetetlen élmény, nagyon élveztem ezt."

Park második gólja igazi mestermû volt, kereste folyamatosan mikor tudja ellõni a labdát a védõk között.

"Elõször be akartam adni a labdát, aztán meggondoltam magam és megindultam közép felé. Lõni akartam, de láttam, hogy a védõ megpróbál szerelni, ezért toltam még a labdán egyet és akkor már el tudtam lõni a védõ mellett, amibõl gól lett és most mindenki boldog."

Amikor elsõ góljáról kérdezték, akkor is szerényen fogalmazott és a passzot adó társát dícsérte.

"Darren Fletcher adott egy remek labdát nekem, amivel egy-egyben voltam a kapussal, onnan pedig már nem volt nehéz gólt szereznem." - folytatta a dél-koreai középpályás.

Az elsõ gól csapás volt a vendégek számára, mert jól játszottak az elsõ félidõben, azonban a Wolves a második félidõben feljött és egyenlíteni is tudott. Park elismerte, nagy gond lett volna, ha ismét nyerõ helyzetbõl buknak pontokat.

 

 



"Sokszor megtettük már ezt ebben a szezonban, fõleg a szezon korai szakaszában. De mostmár tudjuk, hogyan jöjjünk vissza és gólt lõjünk újra, különösen ilyen remek hazai közönség elõtt. Folyamatosan próbáltunk gólt szerezni, a végn meg is csináltuk."

Park örül annak, hogy a United egy hatos gyõzelmi sorozattal a háta mögött látogathat szerdán az Eastlendre ás jövõ szombaton a Villa Parkba.

"Jövõ héten két nagyon fontos mérkõzés vár ránk, nagyon fontos volt, hogy gyõzelmi sorozatban maradjunk. Ezt sikerült megtennünk, most jól fel kell készülnünk a City elleni mérkõzésre."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!