U18: United 4-2 Southampton

A Vörös Ördögök bebiztosították továbbjutásukat a bajnoki csoportjukból, miután 4-2-re legyõzték a csoportgyõztes Southamptont.


A Szentek kései nyomása ellenére is megérdemelt gyõzelmet aratott Paul McGuinness csapata James Wilson - aki 17. születésnapját ünnepelte - és Mats Daehli dupláinak köszönhetõen.

Wilson a 21. percben talált be elõször, Adnan Januzaj balról érkezõ szabadrúgását értékesítette remek lövéssel. Januzaj nyolc perccel késõbb ismét elõkészítõ volt, ekkor Daehlit hozta helyzetbe, aki hidegvérrel növelte csapata elõnyét.

Hatvanöt másodperccel késõbb a vendégek feljöttek egy gólra, Eboly Ariyibi a rövidet célozta és be is talált a United kapujába.

Wilson kiváló lövése csattant a kapufán, ám a szünet elõtt a hazaiak ismét két góllal vezettek a Southampton ellen, Januzay ismét kiválóan szöktette Daehlit, aki a kapus mellett ellõtte a labdát és góljával már 3-1-re módosult az állás.

A 65. percben Wilson kicselezve a kapust könnyedén lõtt az üres kapupa, ezzel már 4-1 volt a mérkõzés állása. A vendégek elõtt tíz perccel késõbb felcsillant a remény, miután egy szöglet után Fraser Colmer fejelt gólt, de a hazaiak megvédték vezetésüket és bebiztosították második helyükkel a továbbjutást.


Barclays U18 Premier League, 2. csoport
Manchester United 4-2 Southampton
Carrington

United: Sutherland - Grimshaw, Dalley, Ioannou, Evans - Weir, Pearson(Rothwell 68.), Rudge(Barmby 46.), Daehli(Gorre 64.) - Januzaj - Wilson

Gólszerzõ: Wilson 21', 65', Daehli 29' 43' illetve Ariyibi 31', Colmer 75'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!