Sir Alex: Még nem foglalkozunk a derbivel

Sir Alex Ferguson elárulta, a Manchester Unitednek még számtalan feladattal meg kell birkóznia, mielõtt a vasárnapi, Manchester City elleni városi derbire tervezne.


Az utolsó, CFR Cluj elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzés lehetõséget nyújt számos játékos pihentetésére, míg olyan játékosok, mint Wayne Rooney, Chris Smalling, Phil Jones és Alexander Büttner bizonyíthatnak a román bajnok ellen.

 

Shinji Kagawa még nem fog készen állni a szerdai összecsapásra, de az Etihad Stadiumban már akár a kispadra is leülhetne, bár a menedzser elismerte, hogy számára a legnagyobb fejfájást majd a jobboldali szélsõ személyének kiléte fogja okozni a hétvégén.

 

"Vasárnap még csak öt nap múlva lesz, jelen pillanatban úgy tûnik, mintha hónapok múlva lenne" - jelentette ki Sir Alex Ferguson.

 

"Elõször még számos dologgal kell megbirkóznunk. Kagawa ma kezdte meg a futóedzéseket. Talán már a kispadra is leülhet majd a City ellen. Természetesen Nani és Antonio Valencia hiánya miatt játszattam Wayne Rooney-t a jobb szélen. Azt hiszem ez volt a legjobb teljesítménye a szezon során."

 

"A Manchester City elleni meccsre való gondolás minden jele nélkül fogom összeállítani a Cluj elleni csapatomat. Csak az számít, hogy kinek van szüksége játéklehetõségre."

 

 

A Vörös Ördögök védekezésbeli hiányosságai igencsak kiütköztek a Reading elleni, végül 4-3-ra megnyert bajnokin, amely szintén problémát jelent Sir Alex számára.

 

"Szerintem jelen pillanatban nagyon sokszor megtorolják az ellenfeleink, ha a labda bejut a tizenhatosunkon belülre" - tette hozzá.

 

"De nekünk ennél sokkalta jobban kellene védekeznünk. Jóllehet, a Reading számos fantasztikus labdát juttatott be a tizenhatosunkra. Ezekre sokkal jobban oda kell figyelnünk. Aggasztó ez a dolog. Ha így fogunk teljesíteni vasárnap is, akkor csak Isten tudja, hogy mi fog történni velünk."

 

"Ha valaki megnézi a nekünk rúgott gólokat idén - eddig már 32 alkalommal kapituláltunk - akkor én még hozzátenném, nem emlékszem, hogy bármikor is ennyi gólt kaptunk volna Karácsonyig bezárólag. Ez egy probléma, ez nem lehet kérdés. Nagy kihívás elé nézünk annak tudatában, hogy a Manchester City milyen magas játékosokkal rendelkezik - gondoljunk csak Mario Balotellire vagy Edin Dzekora. De ez még csak a vasárnap ügye. Holnap nekünk pedig egy teljesen más mérkõzésünk lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!