Meghosszabbították Lingard és Keane kölcsönét

Egy hónappal meghosszabbította a Leicester City a Manchester United két ifjú játékosa, Jesse Lingard és Michael Keane kölcsönszerzõdését.


A duó november elején csatlakozott a Rókák együtteséhez, és a Premier League feljutásáért ácsingózó alakulat további egy hónapig, január 2-ig tudhatja magánál a két manchesteri saját nevelést.

 

 

Lingard tegnap elõtt pályára lépett a Manchester United U21-es csapatában, és õ készítette elõ Federico Macheda gólját is a Southampton elleni, 1-1-es döntetlenre végzõdõ bajnokin, bár késõbb a kiállítás sorsára jutott, mert kézzel ütötte ki a labdát a gólvonalról. A Leicester City együttesében egy hónap alatt négy alkalommal léphetett pályára.

 

Sajnos Michael Keane tartózkodása a King Power Stadiumban nem sikerült ennyire sikeresre, ugyanis debütáló mérkõzésén combizom sérülést szenvedett november 6-án, a Bolton Wanderers elleni bajnokin.

 

 

Ettõl függetlenül a 19 éves bekknek újra lehetõsége lesz bizonyítani Nigel Pearson együttesében, miután visszatér hozzájuk, ha már megfelelõ erõnléti állapotba kerül.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!