Carrick figyelmen kívül hagyja a felhajtást

Michael Carrick kijelentette, hogy a Manchester United játékosait nem szabad, hogy beszippantsa az egyre közeledõ manchesteri derbi körüli nagy médiafelhajtás és figyelem.


Ez a párosítás lett a Barclays Premier League legjobban várt összecsapása, miután az elmúlt szezonok során a City egyre nagyobb erõt képvisel, a körülmények pedig teljesen adottak, hogy vasárnap, az Etihad Stadiumban egy újabb nagy rangadó kerekedjen.

 

A bajnoki címvédõ Kékek jelenleg három pontos lemaradással üldözik a listavezetõ Vörös Ördögöket, de Michael Carrick szerint a szezon ezen korai szakaszában még nem szabad túl nagy értéket tulajdonítani vezetésüknek, és szerinte a tizenkilencszeres bajnokcsapatnak el kell magát vonatkoztatnia a városi derbi körüli nagy várakozástól.

 

 

"Szeretnénk a bajnoki tabella élén állni, de ez számít-e bármit is ebben a szakaszban? Nem vagyok benne egészen biztos, hogy ez bármit is jelentene" - kezdte a középpályás múlt szombaton, a MUTV-nek.

 

"Ez egy egy ismeretlenes egyenletû mérkõzés lesz, ahol a kérdés az, hogy ki fogja vezetni ezután a bajnokságot. Ez jó, mert mi szeretnénk az élen állni, jó formában látogathatunk hozzájuk, úgyhogy tele vagyunk önbizalommal és már nagyon várjuk a mérkõzést."

 

"Hatalmas mérkõzés elébe nézünk, természetesen ezt mi is tudjuk, de nagyon fontos, hogy ne szálljunk el túlzottan a mérkõzés hevétõl, mert mi jó teljesítményt nyújtva akarunk ott játszani, jó eredményt akarunk elérni, és megakarjuk tartani helyünket a bajnokságban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!