Evrát nem érdekli a City

A Manchester United védõje szerint a City Tévez nélkül nem ellenfél.


Patrice Evra szerint a Manchester Unitednek nem kell sokat a szomszéd Cityre gondolnia.

A két oldal szerda este csap össze az Eastlanden, Evra pedig úgy gondolja, csapata továbbra is a Premier League és Bajnokok Ligája gyõzelemre hajt.

A francia válogatott játékos nem látja a következõ ellenfelüket olyan riválisnak, mint a Liverpoolt vagy a Chelseat.

A News of the World-nek nyilatkozott: "Nézd, imádok nyerni a Chelsea ellen, szeretek játszani a Manchester City ellen és gyûlölök kikapni a Liverpooltól az Anfielden. Ilyen az én mentalitásom."

"Mindig riválisaink, de mi minden évben képesek vagyunk megnyerni a Premier League-t. Nem gondolunk a Manchester Cityre, mert õk nem jelentenek problémát nekünk."

A védõ szerint a City nem sok veszélyt jelentene Tévez nélkül. Az argentin elõzõ évben csatlakozott a kékekhez, miután elhagyta a Unitedet. Comb sérüléssel bajlódott, de a szerdai találkozóra bevethetõ lesz.

"A City rengeteg pénzt költött, de számomra a csapatukból Carlito a legjobb játékos. Van más jó játékos is, de õ támad is és védekezik is."

"Nem engedhetik meg, hogy elveszítsék. Nagy játékos, számukra a legfontosabb és ezt minden Manchester City futballista tudja."

"Még mindig nagyon jóban vagyunk, minden nap beszélek Carlossal. Meg szokott látogatni és én is megyek néha hozzá, barátok vagyunk egy életre. Attól, hogy a Cityhez ment még nem szakítom meg vele a kapcsolatomat."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!