Kanchelskis Vörös Ördög gyõzelmet vár

Andrei Kanchelskis úgy hiszi, hogy a Manchester United fog gyõztesen kijönni a másik egykori csapata elleni vasárnapi manchesteri város rangadón.


A szélsõ valósággal terrorizálta az ellenfelek védelmét azt követõen, hogy 1991-ben Sir Alex szerzõdtette a Shakhtar Donetsktõl, és három évvel késõbb kulcsfigurája volt a Vörös Ördögök elsõ duplázó együttesének. A jelenleg a Volga Nizhny Novgorod másodedzõjeként dolgozó egykori középpályás továbbra is figyelemmel követi a Premier League küzdelmeit, és magabiztos azt illetõen, hogy a United revansot tud venni Roberto Mancini legénységén a tavaly elszenvedett vereségekért.

 

"Továbbra is nyomon követem a United meccseit a TV-ben, és mindig megpróbálom megnézni õket, amikor tehetem" - kezdte Kanchelskis a Manutd.com-nak.

 

"A Manchester Unitednek minden évben erõs csapata van, akiket nagyon jó edzõk irányítanak, emellett pedig a klubnak legendás történelme van, az uralkodó hangulatról nem is beszélve."

 

"Remélem a United fog gyõzni, és szerintem így is lesz, mert emlékszem az elõzõ szezonra, amikor elõbb 6-1-re kaptak ki az Old Traffordon, majd 1-0-ra idegenben. Most már egy új évet, új bajnokságot, és új szezont írunk, és szerintem a United azóta egyértelmûen erõsebb lett és jobban is játszanak. Úgyhogy szerintem a Manchester United nyeri a rangadót - egyértelmûen így gondolom."

 

 

Sokan párhuzamot vonnak Antonio Valencia és Kanchelskis között hihetetlen kezdõsebességük miatt a jobboldalon, bár sajnos az ecuadori válogatott játékos valószínûleg nem léphet pályára a vasárnapi rangadón.

 

"Valencia csak elõrefelé játszik, a jobb szélen pedig pontosan ez a feladata" - tette hozzá az egykori ukrán kiválóság.

 

"Nem kezd el középre húzódva cselezgetni, és ebben nem is éppen a legjobb, de ettõl függetlenül szerves részét képezi a Manchester United játékának. Õ egy igazán érdekes játékos, akinek a játéka nagyon fontos a csapatnak."

 

Kanchelskis kellemes emlékeket õriz arról, amikor három gólt rúgott a Citynek, az 1994-ben, az Old Traffordon lejátszott 5-0-s gyõzelemmel végzõdõ városi derbin.

 

"Ha egy meccset választhatok csak, akkor az lenne az. Egy derbi, egy mesterhármas, amely az elsõ mesterhármasom volt, és az egy nagyon emlékezetes meccs volt számomra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!