Rafael bizonyítana a City ellen

Rafael vasárnap azonnal visszahelyeztetné magát a Manchester United kezdõcsapatába, amikor a Vörös Ördögök az Etihad Stadiumban vendégszerepelnek.


A brazil jobb oldali bekk azon játékosok között volt hétközben, akik pihenõt kaptak a Cluj elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre, azonban a múlt heti, Reading elleni hullámvasútról való egy órás hiányzása már egy egészen más ügy.

 

Már sárga lapos figyelmeztetésben részesülve Rafael egy szokatlanul korai, elsõ félidei csere áldozatául esett, miután Sir Alex Ferguson szerette volna csapata irányítása alatt tartani az õrült történteket produkáló mérkõzést, illetve ha játékosai maximális erõbedobással tudják munkájukat végezni. Bár ez a taktikai elgondolása maximálisan bejött a skót menedzsernek, számos szakértõ gondolja úgy, hogy Rafael - aki a United idei szezonjának egyik legjobban teljesítõ játékosa - visszaveheti helyét a kezdõcsapatban vasárnap Smallinggal szemben.

 

"Minden játékos részt akar venni egy ilyen meccsen, a derbiken mindig felemelõ érzés játszani" - kezdte Rafael az Inside Unitednek.

 

"Nagyszerû lesz, mint ahogy ez minden alkalommal elmondható mostanság. Bár ez vicces - emlékszem, amikor a klubhoz kerültem, a City elleni meccsek csak szimpla fontosságúak voltak. Nem volt se nagyobb, se kisebb meccs, mint a többi, de most már valószínûleg ez a legnagyobb rangadónk. Remélhetõleg sikerül majd jó eredményt elérnünk."

 

 

Míg sokan úgy vélik, hogy a City eheti búcsúja az európai kupaporondtól elõnyt jelenthet számukra a 2013-as bajnoki címet illetõen, Rafael szintén kijelentette, hogy õk is nagy figyelmet szentelnek a Premier Leaguenek.

 

"A Unitednél minden szezont úgy kezdünk, hogy mindegyik sorozatban gyõzni akarunk" - tette hozzá.

 

"De a bajnokság különleges. Megnyerni leírhatatlan érzés, ezt pedig újra átakarjuk érezni. Ez nagyon fontos számunkra ebben a szezonban, és ezért olyan keményen fogunk harcolni, amennyire csak tudunk, de mindenképpen mi akarjuk magasba emelni év végén a trófeát."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!