Sir Alex a különleges gyõzelmet ízlelgeti

Sir Alex Ferguson úgy érzi, a Manchester City korábbi, hazai veretlenségi sorozata teszi a manchesteri városi derbin aratott gyõzelmüket még édesebbé.


A Kékek 2010. december 20. óta nem veszítettek bajnoki mérkõzésen az Etihad Stadiumban, amikor az Everton távozhatott három ponttal a Premier Leagueben az Eastlandsrõl 2-1-es gyõzelmüknek köszönhetõen. Harminchét mérkõzéssel késõbb, lenyûgözõ sorozatuk Robin van Persie hosszabbításban lõtt szabadrúgásgóljának köszönhetõen megszakadt, miután Wayne Rooney elsõ félidõben szerzett dupláját Yaya Touré és Pablo Zabaleta még kitudták egyenlíteni.

 

"A múltban már többször sikerült ezt véghez vinnünk a City ellen, de ez egyszerûen nagyon különleges volt számunkra, mert már két éve nem kaptak ki hazai pályán" - kezdte Sir Alex.

 

"Mindkét csapat a bajnoki címért harcol a tabella élén, ez pedig egy olyan fantasztikus mérkõzés volt, amelyrõl egy pillanatra se tudta levenni az ember a szemét."

 

 

Amikor a skót menedzsert arról kérdezték, vajon a Vörös Ördögök megérdemelten gyõztek-e a 164. alkalommal megrendezett manchesteri, városi rangadón, egyértelmû véleményt fogalmazott meg.

 

"Teljesen egyértelmûen. Szerintem nagyon jól játszottunk" - tette hozzá.

 

"Sokkal korábban el kellett volna döntenünk a mérkõzést, mint ahogy tettük. A futball egy nagyon érdekes játék - Ashley Young góljával már 3-0 lehetett volna nekünk, amely egyáltalán nem volt les. Ehelyett a fordulásból õk kerültek a kapunk elé, és 2-1-re szépítettek. Ilyen játék a futball, amely akár ilyen gyorsan is ellened tud fordulni."

 

"Aztán a City megszerezte a második gólt is, amit meg is érdemeltek. Talpra álltak, pokoli módon harcoltak, és háromcsatáros játékukkal mindent egy lapra feltéve kockáztattak. De addig a pontig én sokkal jobbnak éreztem magunkat náluk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!